Από την αρχή έβαλαν στην all day κουζίνα τους όσα υλικά μπορούσαν να φέρουν από το νησί τους και όχι μόνο συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο, αλλά τον εξελίσσουν όμορφα εμπλουτίζοντας τη γευστική… παρτιτούρα με νέα ελληνο-μεσογειακά εδέσματα, αλλά και προτάσεις κρεατοφαγίας. Μέσα, κάτω από τα ντιζαϊνάτα φωτιστικά, κι έξω, στα καναπεδάκια και στις καρέκλες σκηνοθέτη στο τρίστρατο Αρχελάου - Αμύντα - Αρριανού, βρίσκεις ένα ανθρώπινο mix & match από νεαροπαρέες και μεγαλύτερους, ζευγάρια και γείτονες που κάθονται για καφέ, φαγητό ή ποτό. Είναι και pet friendly.
Μενού Χριστουγέννων
Κοκορόσουπα με κολοκύθα, σχοινόπρασο και ξινή κρέμα
Πανδαισία σαλατικών με φέτα, βινεγκρέτ σιναπιού, ρόδι και παστέλι
Τηγανητό κατσικίσιο τυρί με ζεστή μαρμελάδας ντομάτας, πανσέτα sauté με κουκουνάρι
Γαλοπούλα ρολό γεμιστή με σπανάκι, γραβιέρα, prosciutto, πουρέ σελινόριζας και κρέμα αγκινάρας
ή Χοιρινό στη γάστρα με σενδρολίβανο, κόκκινο κρασί, σκόρδο και χωριάτικες πατάτες φούρνου
Προφιτερόλ με κρέμα, μαχλέπι, πικρή σοκολάτα, μαρμελάδα και ρόδι
Mενού Παιδικό
Πανδαισία σαλατικών με φέτα, ντοματίνια & βινεγκρέτ
Μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά, ντομάτα, μπέικον, BBQ και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες