Καταξιωμένο hot spot των βορείων προαστίων, το all-day bar & restaurant των Φώτη Σεργουλόπουλου και Βαγγέλη Γερασίμου διαθέτει γοητευτικό εσωτερικό χώρο στον όροφο με στιλάτο 60s-70s mix & match και έναν από τους πιο ρομαντικούς κήπους της πόλης. H κουζίνα περνάει στα χέρια του Παναγιώτη Σιαφάκα, ο οποίος φιλοδοξεί να την κάνει οικογενειακή ελληνική με αναφορές στην ηπειρώτικη καταγωγή του και έμφαση στα εποχικά υλικά. Ο shop in shop φούρνος ψήνει καθημερινά ιδιαίτερα προζυμένια ψωμιά και νόστιμα αρτοποιήματα, και για take out μέχρι νωρίς το απόγευμα. Brunch κάθε Κυρ. Bραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Μενού Χριστουγέννων
ΣΟΥΠΑ
Βελουτέ καλαµποκιού µε καβούρι και τρούφα
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
“Nigiri” µε καπνιστό λαυράκι, χόρτα και αγγούρι
Ντολµάδες µε χριστουγεννιάτικη γέµιση και αυγολέµονο
Πράσινη ανάµεικτη σαλάτα µε ψητό λωτό, ξηρούς καρπούς, γραβιέρα και vinaigrette από γλυκό κρασί Σάµος
ΚΥΡΙΩΣ
Χοιρινό καρέ Ibericco µε πουρέ σελινόριζας και σάλτσα πράσου
ΓΛΥΚΟ
Mille-feuille µε κρέµα φραµπουάζ και παγωτό βανίλια