Αποικιακοί τόνοι στο ντεκόρ, κοσμοπολίτικη αύρα και θέα στα κύματα, σε έναν all-day
χώρο με αξιώσεις, που αξιοποιεί ένα πολύ ωραίο σημείο της παραλίας της Γλυφάδας.
Το φαγητό έχει την χαρακτηριστική υπογραφή του Γιάννη Μπαξεβάνη και στον
ιδιαίτερα πλούσιο κατάλογο οι κλασικές ελληνικές γεύσεις συναντούν ορισμένες πιο
σύγχρονες και ευφάνταστες, με ιδιαίτερη έμφαση στην καλή πρώτη ύλη.
Μενού Χριστουγέννων
WELCOME
ΡΟΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΤΑΡΑΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΣΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ
CUCUMBER ROLL WITH WHITE TARAMA WITH HERBS AND FISH EGGS IN CRUNCHY PASTRY SHEET
ΟΡΕΚΤΙΚΟ/APPETIZER
ΣΟΥΠΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΒΕΛΟΥΤΕ, ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΞΥΓΑΛΟ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ
PUMPKIN SOUP WITH CHESTNUT VELOUT’E, CARAMELIZED ONIONS AND CREAM OF XIGALO CHEESE WITH NUTS
ΣΑΛΑΤΑ/SALAD
ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ,ΚΑΡΟΤΟ,ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΒΙΝEΓΚΡΕΤ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ,ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ
SALAD WITH CABBAGE,CARROTS, SESAME AND VINAIGRETTE OF LEMONGRASS, GINGER AND LIME
ΣΟΡΜΠΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ
SORBET GREEN APPLE WITH MASTIHA AND ROSE PEPPER
ΚΥΡΙΩΣ/MAIN DISH
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΨΗΤΗ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΑ, ΔΑΜΑΣΚΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΥΖHΘΗΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΑ
ROAST TURKEY IN THE WOOD OVEN WITH QUINCE AND LEEKS, STUFFED PLUMS WITH MYZITHRA CHEESE AND STUFFING WITH WANLNUTS AND RAISIN
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ/DESSERT
ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ,ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟ ΜΕ ΘΡΟΥΜΠΙ
RAVAN WITH LEMON,WHITE CHOCOLATE AND JAM OF SOUR CHERRY WITH SAVORY
Χρέωση κατ’ άτομο €59
Μενού Πρωτοχρονιάς
WELCOME
ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΜΟ,ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ,ΚΑΝΕΛΑ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
WARM WINE WITH AROMA OF CARDAMOM,ANISE,CINNAMON,ORANGE AND MANDARIN
AMUSE BOUCHE
MOΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΜΕ ΣΟΥΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
PUMPKIN MOUSSE WITH ORGEAT AND ALMOND FOAM
ΟΡΕΚΤΙΚΟ/APPETIΖER
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΟΝΟΥΠΙΔΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, BINEΓΚΡΕΤ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΚΑΠΑΡΗ
SHRIMPS WITH CAULIFLOWER PUREE, FLAVORED WITH VANILLIA,MUSHROOMS,SPINACH VINAIGRETTE AND FRIED CAPERS
ΣΑΛΑΤΑ/SALAD
ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ,ΜΗΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ,ΚΑΡΥΔΙΑ,ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ,ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΒΙΝEΓΚΡΕΤ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ
GREEN SALAD WITH FRESH GREEN HERBS, RED APPLES, WALNUTS,AGED GRAVIERA CHEESE, POMEGRANATE AND RADISH WITH VINAIGRETTE OF CHAMPANGE
ΣΟΡΜΠΕ ΜΑΝΓΚΟ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
SORBET MANGO WITH GINGER
ΚΥΡΙΩΣ/MAIN DISH
ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ,ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ KAI ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙΟΝ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ
BEEF FILLET WITH CHESTNUTS,ONIONS AND BOURBON MUSHROOMS WITH SMASHED POTATOES,CHIVES AND STEAMED BRUSSELS SPROUTS
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ/DESSERT
ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ, ΑΦΡΑΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
CHOCOLATE MILK CAKE WITH CHESTNUTS MOUSSE,FLUFFY WHIPPED CREAM WITH SYRUP OF RED FRUITS
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ
ΤΟ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ 2020
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΣΕΦ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΦ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟ ΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΠΡΩΙ EΩΣ ΤΙΣ 12:OO TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ