Beefbar Athens

Πανσέληνος με αύρα Κυανής Ακτής


Mια από τις πιο ηχηρές αφίξεις της καλοκαιρινής Αθήνας, το «Beefbar Athens» πλουτίζει την αθηναϊκή ριβιέρα με αύρα Κυανής Ακτής, φέρνοντας στην πόλη το κοσμοπολίτικο concept που εδραίωσε τον εμπνευστή του, Riccardo Giraudi, ως μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της διεθνούς foodie σκηνής.

Με παρουσία σε προορισμούς όπως το Μόντε Κάρλο, το Σαν Τροπέ αλλά και τη Μύκονο, εισάγει έναν νέο τρόπο να απολαμβάνουμε υπέροχα κρέατα και μια signature προσέγγιση στα φαγητά του κόσμου: Ασιατικά gyoza και bao buns, μεξικάνικες quesadillas με καπνιστό Kobe beef, ταρτάρ και σεβίτσε συνδυάζουν τη γευστική αβρότητα των food markets με τη φινέτσα της υψηλής γαστρονομίας, την ώρα που εξαιρετικά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος μαγειρεύονται με επιστημονική ακρίβεια, προσφέροντας μια εμπειρία premium καλοφαγίας σε ένα χώρο ξεχωριστής και tailored πολυτέλειας.

Ο χάρτης

Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας