Οι κριτικές του κοινού

Βόυτσεκ

Δράμα του Γκέοργκ Μπίχνερ
Διαρκεια : 65 '

Σκηνοθ.:Ελ. Παργινού
Ερμηνεύουν: Σ. Τσακίρης, Εμ. Κορκή, Λ. Παπακώστας, Ν. Ανανιάδη, Θ. Καρποδίνης, Μ. Γερμανού. Σκην.-κοστ.: Μ.-Τ. ντε Ροζάριο. Μουσ.-ηχητ. σχεδ.: Κ. Φραντζής. Live percussion: Αλ. Γεωργόπουλος.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Νικαιτη Κοντουρη πριν από 3 μήνες

  0 αστεράκΑ Αν μπορουσα να βαλω μηδεν αστερακια θα εβαζα ,τραγικη σκηνοθεσια, υποκριτικες υπο του μηδενος.

 • kostis57 πριν από 3 μήνες

  4 αστεράκΑ Πολύ καλή παράσταση. Λειτουργεί σαν σχόλιο στο βαρύ θεατρικό έργο και είναι γεμάτη με αρετές στην κίνηση, τους ήχους, την εκφορά του λόγου και την επιλογή του κειμένου. Ξεχωρίζουν ο Τσακίρης και η Γερμανού.

 • Ελένη πριν από 3 μήνες

  Πρωτότυπη παράσταση, ενδιαφέρουσα σκηνοθετική ματιά, αλλά με κούρασε που ο στρατιώτης έτρεχε γρήγορα κύκλους γύρω από τη σκηνή. Οι ηθοποιοί ήταν όλοι καλοί, αλλά δεν έφυγα ικανοποιημένη από το θέατρο.

 • Barbara πριν από 3 μήνες

  5 αστεράκΑ Πολυ καλη παρασταση με πρωτότυπη σκηνοθετική οπτική. Δύσκολο έργο αλλά με εξαίρετες ερμηνείες. Ξεχωριζουν ο Συμεών Τσακιρης και η Μαριλενας Γερμανού. Κίνηση φοβερή και των δύο. Η λιτοτητα σκηνικών κ των κοστουμιων μας βοήθησαν να επικεντρωθούμε περισσότερο στο εργο. Αλλωστε προκειται για ενα εργο που ειναι μια γροθιά στο στομάχι όλων. Οι ηθοποιοί όμως μας τράβηξαν με τις ερμηνείες τους και μας καθήλωσαν. Συγχαρητηρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.

 • ΛΕΥΤΕΡΗΣ πριν από 3 μήνες

  4,5 αστεράκΑ Πολύ ωραία Παράσταση, εξαίρετοι ηθοποιοί, πρωτοπόρα σκηνοθεσία, ωραία μουσική, ωραίος χώρος, σας ευχαριστούμε.

 • Jm πριν από 3 μήνες

  4 αστεράκΑ Ενδιαφέρουσα παράσταση και οπτική , καλοί ηθοποιοί και εξαιρετικό κείμενο. Το πρόβλημα όπως πάντα ήταν το κοινό , ειδικά η κυρία ακριβώς μπροστά μου που έτρωγε σοκολάτα ανοίγοντας τη συσκευασία ασταμάτητα και έπαιζε με το κινητό της.

 • Kiksk πριν από 3 μήνες

  5 αστεράκΑ Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς ιδιαιτέρως στον Τσακιρη και την Γερμανού πολύ καλές ερμηνείες σε ένα δύσκολο έργο!!!!

 • Lylie πριν από 4 μήνες

  4 αστεράκΑ Πολύ καλή παράσταση και εξαιρετικές ερμηνείες !!!

 • Violetta πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Πολύ καλή παράσταση!

 • ΑΡΕΤΗ πριν από 4 μήνες

  Πολύ καλές ερμηνείες και σκηνοθεσία. Δεν είχα ξαναδεί Βόυτσεκ και δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται τόσο σπουδαίο αυτό το έργο!

 • Misba πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Ήταν μια εξαιρετική παράσταση.Η σκηνοθέτης είδε το μεγαλειώδες υπαρξιακό έργο με μια ιδιαίτερη τολμηρή ματιά. Λιτό σκηνικό, πρωτότυπη απολύτως συγχρονισμένη κίνηση και πετυχημένος φωτισμός. Οι ηθοποιοί με τις ερμηνείες τους μας έκαναν συμμέτοχους στο θεατρικό έργο.Ιδιαίτερη μνεία στον Συμεών Τσακίρη- Βόυτσεκ και Μαριλένα Γερμανού - Μαρία. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.