Οι κριτικές του κοινού

Μικρές ιστορίες για αγρίους

Σκηνική Σύνθεση
Διαρκεια : 100 '

Σκηνοθ.: Μ. Σαββίδου
Ερμηνεύουν: Π. Αλεξανδρόπουλος, Α. Αναστασοπούλου, Ν. Γιαλελής, Αντ. Γιαννακός. Σκην.-κοστ.: Κ. Ζαμάνης. Μουσ.: N. Green.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Αγγελος πριν από 3 μήνες

  5 αστεράκΑ Εκπληκτική παράσταση για γονείς και εφήβους!!!!ο καθένας θα δει μπροστά του την δική του μικρή ιστορια και σίγουρα θα αναγνωρίσει πολλές αληθινές μικρές ιστορίες για άγριους γύρω του.απο τις στιγμές που το θέατρο διδάσκει γονεις και παιδιά!!!!Μπράβο τους!!!!!

 • Αλεξάνδρα πριν από 3 μήνες

  5 αστεράκΑ Είναι υπέροχο. Εχει ένταση, η προσοχή σου είναι εκεί, οι ηθοποιοί μέσα στην ζωντάνια, η σκηνοθεσία και η σκηνογραφία παρά πολύ καλές, περνάει μηνύματα και δεν του λειπει χιουμορ.

 • ΧΑΡΑ πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο !!!! Ενα τεραστιο μπραβο !!!

 • Ελένη πριν από 5 μήνες

  Έφυγα από την παράσταση με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και την ψυχή μου. Σπουδαίες ερμηνείες, έξυπνη σκηνοθεσία.
  Ευχαριστώ σας.

 • Κ πριν από 6 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξαιρετική παράσταση!

 • Dask πριν από 6 μήνες

  5 αστεράκΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ

 • Άννα Α. πριν από 1 χρόνια

  5 αστεράκΑ Ένα μόνο θα μπορούσα να γράψω. Νιώθω ευτυχής και ευγνώμων τόσο ως μητέρα όσο και ως εκπαιδευτικός που παρακολούθησα την παράσταση. Αντί για συγχαρητήρια, θα ήθελα να πω "ευχαριστώ".

 • ΔΗΜΗΤΡΑ πριν από 1 χρόνια

  5 αστεράκΑ Πολύ ωραία δουλειά! Η παράσταση "ακουμπάει" απόλυτα στους εφήβους με τρόπο ανάλαφρο και ουσιώδη. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν από τους ηθοποιούς.Είναι όλοι μια μικρή dream team! Κάποιες από τις ιστορίες τις σκέφτομαι ακόμα. Μπράβο, ρε παιδιά!

 • Evi πριν από 1 χρόνια

  5 αστεράκΑ Σπουδαία δουλειά που πρέπει να δουν όλοι οι έφηβοι με ή χωρίς τους γονείς τους αν και αφορά επίσης το ίδιο τους ενήλικες είτε είναι γονείς είτε δάσκαλοι από τη δίκη τους σκοπιά. Μπράβο στο Εθνικό που προσεγγίζει αυτή την τόσο ευαίσθητη και σημαντική περίοδο της ζωής μας με τόση σοβαρότητα και δίνει την ευκαιρία ποιοτικής ψυχαγωγίας στους νέους βλέποντας τα πράγματα ακομπλεξάριστα μέσα από τα δικά τους μάτια. Μην το χάσετε.. Μη χάσουν αυτή την ευκαιρία οι έφηβοι!!!