Rabbit hole

Rabbit hole

  • Διάρκεια: 90'
  • 3

Ο τέλειος κόσμος της Μπέκα και του Χάρι γκρεμίζεται, όταν ο γιός τους Ντάνι σκοτώνεται σε τροχαίο, στο βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο. Οκτώ μήνες μετά το ατύχημα, το ζευγάρι προσπαθεί να διαχειριστεί την θλίψη του, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Η Μπέκα προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την ύπαρξή της στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που φτιάχνουν η μητέρα και η αδελφή της… Την ίδια στιγμή ο Χάρι βρίσκει ανακούφιση σε δραστηριότητες μακριά από την οικογένεια, ενώ η Μπέκα προσεγγίζει κρυφά τον έφηβο που ήταν υπαίτιος για το ατύχημα που άλλαξε τα πάντα. Και ενώ όλα δείχνουν ότι απομακρύνονται, οι δυο τους συνεχίζουν να προσπαθούν, ελίσσονται ο ένας γύρω από τον άλλον, όσο καλύτερα μπορούν προκειμένου να βρουν τον δρόμο τους για ένα μέλλον που κρύβει ευκαιρίες για χαμόγελο και χαρά. Το ταξίδι τους είναι μια οικεία ματιά, σε δυο ανθρώπους που μαθαίνουν να ξαναπλησιάζουν ο ένας τον άλλο, μέσα σε έναν κόσμο που έχει χάσει την ισορροπία του.


Ερμηνεύουν: Ευαγγ. Ανδρεαδάκη, Ν. Γεωργάκης, Εύη Δόβελου, Έλ. Παπαβασιλείου, Πολ. Φιλιππίδης. Σκην.: Δ. Κατσίκης. Κοστ.: Σ. Καραγιάννη. Φωτ.: Β. Κλωτσοτήρας.

Αναλυτική κριτική

Ευαισθησία, ειλικρίνεια, αμεσότητα αλλά και αργοί ρυθμοί χαρακτηρίζουν την παράσταση ενός έργου-σπουδή για το πένθος και το τραύμα, με επίκεντρο ένα ζευγάρι που βιώνει το θάνατο του μικρού γιου του. Διαβάστε ολόκληρη την κριτική