Ο "Οδηγός επιβίωσης (για ένα πάρτι)" σε σκηνοθεσία Εύας Διαμαντή κάνει πρεμιέρα στο Bios

Η κωμωδία της ομάδας θεάτρου Tα/Δε έρχεται να αποτυπώσει τις ανθρώπινες σχέσεις, την αλήθεια και το ψέμα, την ελπίδα και την απόγνωση που γεννιούνται μέσα σε ένα πάρτι γενεθλίων.

Οδηγός επιβίωσης για ένα πάρτυ © Αναστασία Γιαννάκη

Η κωμωδία της Ομάδας Θεάτρου Tα/Δε "Οδηγός επιβίωσης (για ένα πάρτι)" σε σκηνοθεσία Εύας Διαμαντή, αποτυπώνει με απλό και άμεσο τρόπο τις ανθρώπινες σχέσεις στη σκηνή του Bios

Πώς σχετίζεται άραγε ενα party γενεθλίων, ένα παιχνίδι ρόλων και τέσσερις φίλοι; Μέσα από το παιχνίδι ανασύρονται στην επιφάνεια οι πιο μύχιες σκέψεις και αναζητήσεις τους, δημιουργώντας ένα ντόμινο εξομολογήσεων όπου αλήθεια και ψέμα, ελπίδα και απόγνωση, έρωτας και αυταπάτη, διαπλέκονται και ανατρέπουν τις βεβαιότητες πάνω στις οποίες είχαν στηρίξει όλη τους τη ζωή. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Πάνος Αργυρόπουλος, Άρης Καλαβρός, Σουσάνα Μπακοπούλου, Χαρά Ράμαλη.

Οδηγός επιβίωσης για ένα πάρτυ
© Αναστασία Γιαννάκη

Η δραματουργική επεξεργασία είναι της Σουσάνα Μπακοπουλού και του Άγγελου Χρονόπουλου, η μουσική σύνθεση του Δημήτρη Παστέα και η επιμέλεια κίνησης της Νικολέτας Καρμίρη.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγός επιβίωσης (για ένα πάρτι)

  • Κωμωδία

Πρόκειται για μία κωμωδία που αποτυπώνει με απλό και άμεσο τρόπο τις ανθρώπινες σχέσεις. Πώς σχετίζεται άραγε ένα πάρτι γενεθλίων, ένα παιχνίδι ρόλων και τέσσερις φίλοι; Μέσα από το παιχνίδι ανασύρονται στην επιφάνεια οι πιο μύχιες σκέψεις τους αλλά και οι προσωπικές αναζητήσεις του. Κατά αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα ντόμινο από εξομολογήσεις όπου η αλήθεια αλλά και το ψέμα, η ελπίδα αλλά και η απόγνωση, ο έρωτας αλλά και η αυταπάτη, διαπλέκονται και ανατρέπουν τις βεβαιότητες πάνω στις οποίες είχαν στηρίξει όλη τους τη ζωή.

Bios

Πειραιώς 84

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Κατερίνα Πατσιάνη: "Το Πολυτεχνείο είναι ακόμη ζωντανή, βιωμένη μνήμη"

Με αφορμή τις τελευταίες παραστάσεις του "Tank / Όλη νύχτα εδώ" στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν από την ομάδα RMS MATAROA που σκηνοθετεί ο Μάνος Βαβαδάκης, μιλήσαμε με την ηθοποιό Κατερίνα Πατσιάνη για τη μοναδική παράσταση της φετινής σεζόν που μιλά για όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 1973.

Νεκτάριε Λιονάκη πώς "Το Nόημα" της Μαρίας Λαϊνά έγινε "Ζάχαρη" κι εσείς "ένα πείραμα για την εμμονή της κατάκτησής της";

Τι σχέση έχει η "Ζάχαρη" με την ψυχική ισορροπία; Μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη για την πρώτη του παράσταση που έρχεται τον Μάιο στο "Μπάγκειον" και κάνει -στην κυριολεξία- πραγματικότητα ένα όνειρό του.

"Θα έχει τα μάτια σου": Παράταση για την παράσταση-έκπληξη του Ηλία Κουνέλα

Η πρωτότυπη σκηνική σύνθεση παρατείνεται για τρίτο κύκλο παραστάσεων, από τις 10 Μαΐου ως και τις 30 Ιουνίου στην Κάμιρο.

"Macbeth": Η Σοφία Χιλλ συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει Σαίξπηρ σε μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η σπουδαία ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζή παρουσιάζουν τη σαιξπηρική τραγωδία στην πρωτότυπη γλώσσα σε ένα αλώνι της Δυτικής Μάνης.

"Oι Παίχτες": Η παράσταση-φαινόμενο επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Το άγνωστο έργο του Γκόγκολ που έγινε η απόλυτη talk of the town παράσταση επί δύο σεζόν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και με τον Γιάννη Νιάρρο επικεφαλής ενός εκρηκτικού θιάσου, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία!