Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στα καλύτερά του

Ο γνωστός κωμικός περιοδεύει με τα «Best of» του, με κάθε του παράσταση να είναι ανεπανάληπτη.

«Κακός Παράδεισος»: Χαμός με την παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα που μόλις ανέβηκε στο ίντερνετ

Που τον χάνεις που τον βρίσκεις ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ή σε βιντεάκια στο YouTube θα πρωταγωνιστεί ("Οδηγίες χρήσης", "Τίνος είσαι συ"), ή θα τον ακούς από το ραδιόφωνο, ή θα περιοδεύει στην Αθήνα και την Περιφέρεια. Το σίγουρο είναι ότι από τότε που τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Netwix πριν από πέντε χρόνια, τα sold out στις παραστάσεις του δίνουν και παίρνουν. Ήδη από τον Απρίλιο έχει ξεκινήσει την περιοδεία του που συνεχίζεται ακάθεκτη, η οποία είναι αφιερωμένη στα καλύτερά του κείμενα. Τα "Best of" του, εμπλουτισμένα με προσωπικά βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους, όπως μας ενημερώνει, συνδυάζονται με τη σάτιρα, τον αυτοσχεδιασμό, την μοναδική επαφή του με το κοινό και φυσικά τους χαρακτήρες (διάσημους ή της διπλανής πόρτας) που υποδύεται, με αποτέλεσμα κάθε του παράσταση να είναι ανεπανάληπτη.
Θα τον δούμε για δύο τελευταίες παραστάσεις σε περιοδεία στην Αττική στις 22/9 στο Θέατρο Πέτρας και στις 29/9 στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Best of - Αλέξανδρος Τσουβέλας

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Τα καλύτερά του κείμενα, εμπλουτισμένα με προσωπικά βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους παρουσιάζει ο κωμικός που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες sold out παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη. Σάτιρα με διάσημους αλλά και χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, αυτοσχεδιασμός και διάδραση αποτελούν τα βασικά συστατικά στις παραστάσεις του, έτσι κάθε μία από αυτές εξελίσσεται διαφορετικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Κατερίνα Πατσιάνη: "Το Πολυτεχνείο είναι ακόμη ζωντανή, βιωμένη μνήμη"

Με αφορμή τις τελευταίες παραστάσεις του "Tank / Όλη νύχτα εδώ" στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν από την ομάδα RMS MATAROA που σκηνοθετεί ο Μάνος Βαβαδάκης, μιλήσαμε με την ηθοποιό Κατερίνα Πατσιάνη για τη μοναδική παράσταση της φετινής σεζόν που μιλά για όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 1973.

Νεκτάριε Λιονάκη πώς "Το Nόημα" της Μαρίας Λαϊνά έγινε "Ζάχαρη" κι εσείς "ένα πείραμα για την εμμονή της κατάκτησής της";

Τι σχέση έχει η "Ζάχαρη" με την ψυχική ισορροπία; Μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη για την πρώτη του παράσταση που έρχεται τον Μάιο στο "Μπάγκειον" και κάνει -στην κυριολεξία- πραγματικότητα ένα όνειρό του.

"Θα έχει τα μάτια σου": Παράταση για την παράσταση-έκπληξη του Ηλία Κουνέλα

Η πρωτότυπη σκηνική σύνθεση παρατείνεται για τρίτο κύκλο παραστάσεων, από τις 10 Μαΐου ως και τις 30 Ιουνίου στην Κάμιρο.

"Macbeth": Η Σοφία Χιλλ συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει Σαίξπηρ σε μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η σπουδαία ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζή παρουσιάζουν τη σαιξπηρική τραγωδία στην πρωτότυπη γλώσσα σε ένα αλώνι της Δυτικής Μάνης.

"Oι Παίχτες": Η παράσταση-φαινόμενο επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Το άγνωστο έργο του Γκόγκολ που έγινε η απόλυτη talk of the town παράσταση επί δύο σεζόν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και με τον Γιάννη Νιάρρο επικεφαλής ενός εκρηκτικού θιάσου, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία!