Μην χάσετε το αθηνόραμα Θέατρο Magazine που κυκλοφορεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

Ο πιο πλήρης θεατρικός οδηγός για ολόκληρη τη σεζόν, δωρεάν στα περίπτερα μαζί με το "αθηνόραμα".

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
cover θεατρο

Την Πέμπτη 24/11 κυκλοφορεί δωρεάν μαζί με το "αθηνόραμα" η ετήσια έκδοση αθηνόραμα Θέατρο Magazine. Οι καλύτερες παραστάσεις, οι πρωταγωνιστές, οι νέοι σκηνοθέτες, οι τάσεις και όλα τα "μυστικά" της πληθωρικής θεατρικά σεζόν 2022-2023 συγκεντρώνονται σε ένα περιοδικό, που θα αποτελέσει τον πιο πλήρη οδηγό για να κινηθείτε ενημερωμένοι στα θέατρα της πόλης. Ήδη παίζονται πάνω από 250 παραστάσεις, ενώ δεκάδες αναμένονται να σηκώσουν αυλαία, σημαίνοντας την ουσιαστική επανεκκίνηση του αθηναϊκού θεάτρου, που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι είναι ανθεκτικό και αισιόδοξο, κόντρα σε κάθε δυσκολία.

cover magazine θέατρο


Με ποιον τρόπο πατάει γκάζι η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;
Ποια είναι η καινούργια σκέψη που δημιουργεί το μουσικό θέατρο, ένα είδος που "ανθεί" ξανά σε διάφορες μορφές;
Πώς φαίνονται άραγε στη θεατρική σκηνή ο "Υπέροχος Γκάτσμπι", ο καθηγητής Κίτινγκ του "Κύκλου των χαμένων ποιητών" και άλλοι χαρακτήρες που γνωρίσαμε στη μεγάλη οθόνη και φέτος παίρνουν σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας;
Το ελληνικό έργο παραμένει στα πάνω του; 
Ποιοι σκηνοθέτες πρώτης γραμμής επιστρέφουν σαν να μην πέρασε μια μέρα;
Ποια πρόσωπα πάνω και πίσω από τη σκηνή πρέπει να παρακολουθήσουμε, γιατί θα μας απασχολήσουν στο μέλλον;
Είναι το παιδικό θέατρο ο πραγματικός πρωταγωνιστής της σεζόν;
 

Βρείτε τις απαντήσεις στο αθηνόραμα Θέατρο!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Άνθρωποι και ποντίκια": Νέες ημερομηνίες για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ξεκίνησε η προπώληση για τις παραστάσεις του "Άνθρωποι και ποντίκια" μέχρι και τα τέλη του Φλεβάρη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/12/2025

Πρεμιέρα για τους "Πέρσες" που ζωντανεύουν σε σόλο του Φαίδωνα Καστρή

Μια μοναδική σόλο παράσταση του Φαίδωνα Καστρή, όπου ο ηθοποιός γίνεται γέφυρα ανάμεσα σε ζωντανούς και νεκρούς. Οι "Πέρσες" ζωντανεύουν στη σκηνή, υπενθυμίζοντας την ανθρώπινη μοίρα και τα πάθη που διαρκούν αιώνες.

Από τη Gen Z στους παππούδες, η "Κέλλυ" μιλά για την ενηλικίωση σήμερα

Η Βασιλική Βλάχου, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια της βραβευμένης βρετανικής ταινίας "Το Κάλεσμα του Σπουργιτιού", παρουσιάζει με την "Κέλλυ", το πρώτο της θεατρικό έργο, μια σύγχρονη σκηνική αφήγηση ενηλικίωσης που συνομιλεί με διαφορετικές γενιές.

Παράσταση πριν ξημερώσει στο Θέατρο στη Σάλα

Στις πρώτες ανάσες της ημέρας, όταν η πόλη ακόμη κοιμάται, το Θέατρο στη Σάλα ανοίγει τις πόρτες του σε μια specific performance. Η "Κουνελόκολλα" ξεκινά πριν ξημερώσει, εκεί όπου το οικείο μετατρέπεται σε τελετουργία.

Κάτι πρόκειται να αλλάξει στο Δημοτικό Θεάτρο Πειραιά

Τι περιλαμβάνουν τα σχέδια για την ενίσχυση και αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Συνεχίζεται ως την 1η Φεβρουαρίου το "Ηλεκτρα εντός", στο Θέατρο Πορεία

Επαναπροσεγγίζεται, έπειτα από την παρουσίαση στην Επιδαύρο και σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, η σοφόκλεια Ηλέκτρα του Δημήτρη Τάρλοου.

Πρώτες φωτογραφίες από τον Αλαντίν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στο μιούζικαλ, που θα διαρκέσει τις τις 11 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής, ο αγαπημένος Αλαντίν, ντύνεται με χριστουγεννιάτικη λάμψη και ζεστασιά.