Επετειακή παράσταση του Athens English Comedy Club στο θέατρο Ελιάρτ

Το πρώτο, και μοναδικό, εξ ολοκλήρου αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα κλείνει τρία χρόνια παρουσίας και γιορτάζει με μία επετειακή παράσταση.

Μικρόφωνο © Βogomil Μihaylo

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, το Athens English Comedy Club, που από το 2019 έχει παρουσιάσει παραστάσεις stand up comedy, open mic nights, διαδικτυακούς διαγωνισμούς, και workshops, με ντόπιους και διεθνείς κωμικούς από 17 χώρες, στην καρδιά της Αθήνας, γιορτάζει στη χειμερινή του στέγη τα τρία χρόνια παρουσίας του.
Μετά από τις υπαίθριες παραστάσεις του καλοκαιριού, το comedy club επιστρέφει στο θέατρο Ελιάρτ με μια παράσταση αποτελούμενη από εννέα κωμικούς που το έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Στη σκηνή θα ανέβουν εξοπλισμένοι με γερές δόσεις χιούμορ οι Δημήτρης Δημόπουλος, Κατερίνα Βρανά, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, Χρύσα Κατσαρίνη, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Οδυσσέας Ντενίζ Ουρέμ, Δημήτρης Δούκογλου, Αθηνά Κεφαλοπούλου, Asim Başaran.

Ώρα: 9.15 μ.μ (Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30 μ.μ | Εισιτήρια: €12 προσφορά early-bird μέχρι και 9/9, €14 γενική είσοδος από 10/9, €17 στο ταμείο, Προσφέρονται επίσης 3 δωρεάν εισιτήρια για ΑΜΕΑ/Ανέργους ανά παράσταση (με τηλεφωνική κράτηση). | Διάρκεια: 80 λεπτά | Πληροφορίες: 6987994689 | athensenglishcomedyclub@gmail.com | Κρατήσεις εδώ 
 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Eliart

Κωνσταντινουπόλεως 127

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.

Κατερίνα Πατσιάνη: "Το Πολυτεχνείο είναι ακόμη ζωντανή, βιωμένη μνήμη"

Με αφορμή τις τελευταίες παραστάσεις του "Tank / Όλη νύχτα εδώ" στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν από την ομάδα RMS MATAROA που σκηνοθετεί ο Μάνος Βαβαδάκης, μιλήσαμε με την ηθοποιό Κατερίνα Πατσιάνη για τη μοναδική παράσταση της φετινής σεζόν που μιλά για όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 1973.

Νεκτάριε Λιονάκη πώς "Το Nόημα" της Μαρίας Λαϊνά έγινε "Ζάχαρη" κι εσείς "ένα πείραμα για την εμμονή της κατάκτησής της";

Τι σχέση έχει η "Ζάχαρη" με την ψυχική ισορροπία; Μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη για την πρώτη του παράσταση που έρχεται τον Μάιο στο "Μπάγκειον" και κάνει -στην κυριολεξία- πραγματικότητα ένα όνειρό του.