Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παίρνει "Παραγγελιές"

Μια αυτοσχεδιαστική παράσταση έρχεται στο Θερινό Κινηματογράφο Τριανόν όπου το κοινό δίνει στον κωμικό την "παραγγελιά" του για όποιο θέμα θέλει να ακούσει.

Χριστόφορος Ζαραλίκος

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι στο Θερινό Κινηματογράφο Τριανόν με την άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση "Παραγγελιές" και μας υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων για τέσσερις συνεχόμενες Τετάρτες (20, 27/7, 3, 10/8).
Σε αυτή τη best of παράσταση ο γνωστός κωμικός καυτηριάζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων με το προκλητικό του χιούμορ και την ιδιαίτερη σατιρική του γλώσσα. Κάθε "μανάρι" θα έχει την ευκαιρία να παραγγείλει στον "Προφήτη" όποιο θέμα του αρέσει! Στο κυρίως κατάλογο με τις παραγγελιές περιλαμβάνονται: οι πολιτικοί αρχηγοί, τα κόμματα, τα Μνημόνια, πολιτικά, κοινωνικά και αθλητικά θέματα, ερωτικές σχέσεις, ελληνικά έθιμα, η εκκλησία, αριθμολογία, συνωμοσιολογίες, το τηλεμάρκετινγκ, η αρχαία Ελλάδα, ο πόλεμος και ό, τι άλλο του ζητήσουν φυσικά τα… "μανάρια" του.

Έναρξη: 9.15 μ.μ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30 μ.μ.

Προπώληση μέσω viva.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Παραγγελιές

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η νέα άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση του γνωστού κωμικού διαμορφώνεται από το κοινό. Ενδεικτικά στον κατάλογο περιλαμβάνονται: πολιτικά, κοινωνικά, αθλητικά θέματα, έθιμα, σχέσεις, η Εκκλησία, αριθμολογία, συνωμοσιολογίες, το τηλεμάρκετινγκ, η αρχαία Ελλάδα, ο πόλεμος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας είναι γεγονός

Ένα από τα λίγα θεατρικά φεστιβάλ που γίνονται στην ακριτική Θράκη με έμβλημα το "Γκατζολάκι" ενώνει όλους τους εραστές της θεατρικής τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/08/2022

Οι δυο παραστάσεις του Γιάννη Καλαβριανού που περιμένουμε

Τον Σεπτέμβριο αναμένουμε να δούμε στην Αττική τη "Μήδεια" του Μποστ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού, αλλά και την περιπατητική παράσταση που ετοιμάζει "Αίμα στο αίμα".

Παράσταση γεμάτη συναίσθημα αφιερωμένη στη "Σαπφώ"

Μια διεθνής θεατρική παραγωγή αφιερωμένη στη θρυλική ερωτική ποιήτρια από τη Λέσβο, τη "Σαπφώ", παρουσιάζεται σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας.

"Ο Γουόλτερ Μίττυ και ο Πανηγυρικός": Από τη Νάξο στον Βοτανικό

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου πρωταγωνιστεί στο έργο "Ο Γουόλτερ Μίττυ και ο Πανηγυρικός" που κάνει πρεμιέρα στο πλαίσιο του εορτασμού του "Λογοτεχνικού Έτους 2022 Ιάκωβος Καμπανέλλης" στη Νάξο και το χειμώνα θα παιχτεί στο Vault.

Δυο θεατρικά ραντεβού στο City Theater

Ανάμεσα στις πολλές μουσικές προτάσεις που μας χαρίζει το City Garden Festival by Christmas Theater υπάρχουν δυο θεατρικές που δεν πρέπει να χάσετε. Ποιες είναι αυτές;

"Αντιγόνη" η εν βαρβάροις: Τελικά ποια Επίδαυρο θέλουμε;

Ποδοβολητά, λογομαχίες, φωνές και αναμένες οθόνες μετέφεραν την τραγωδία από την ορχήστρα στο κοίλον στο πρόφατο ανέβασμα της "Αντιγόνης".

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.