Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παίρνει "Παραγγελιές"

Μια αυτοσχεδιαστική παράσταση έρχεται στο Θερινό Κινηματογράφο Τριανόν όπου το κοινό δίνει στον κωμικό την "παραγγελιά" του για όποιο θέμα θέλει να ακούσει.

Χριστόφορος Ζαραλίκος

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι στο Θερινό Κινηματογράφο Τριανόν με την άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση "Παραγγελιές" και μας υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων για τέσσερις συνεχόμενες Τετάρτες (20, 27/7, 3, 10/8).
Σε αυτή τη best of παράσταση ο γνωστός κωμικός καυτηριάζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων με το προκλητικό του χιούμορ και την ιδιαίτερη σατιρική του γλώσσα. Κάθε "μανάρι" θα έχει την ευκαιρία να παραγγείλει στον "Προφήτη" όποιο θέμα του αρέσει! Στο κυρίως κατάλογο με τις παραγγελιές περιλαμβάνονται: οι πολιτικοί αρχηγοί, τα κόμματα, τα Μνημόνια, πολιτικά, κοινωνικά και αθλητικά θέματα, ερωτικές σχέσεις, ελληνικά έθιμα, η εκκλησία, αριθμολογία, συνωμοσιολογίες, το τηλεμάρκετινγκ, η αρχαία Ελλάδα, ο πόλεμος και ό, τι άλλο του ζητήσουν φυσικά τα… "μανάρια" του.

Έναρξη: 9.15 μ.μ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30 μ.μ.

Προπώληση μέσω viva.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Παραγγελιές

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η νέα άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση του γνωστού κωμικού διαμορφώνεται από το κοινό. Ενδεικτικά στον κατάλογο περιλαμβάνονται: πολιτικά, κοινωνικά, αθλητικά θέματα, έθιμα, σχέσεις, η Εκκλησία, αριθμολογία, συνωμοσιολογίες, το τηλεμάρκετινγκ, η αρχαία Ελλάδα, ο πόλεμος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: "Στο θέατρο μια χρυσή κλωστή σε ενώνει με τον θεατή"

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά στο "α" σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης με αφορμή το ανέβασμα της θρυλικής μουσικής κωμωδίας "Έκτο πάτωμα", σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, στο θέατρο Παλλάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
01/03/2024

Ο Γιώργος Αρμένης επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι

Ο σπουδαίος ηθοποιός σκηνοθετεί και ερμηνεύει ένα νέο ελληνικό έργο σε πρώτη παρουσίαση.

"Ο συνεργός": Προσφορά προπώλησης εισιτηρίων για την επανάληψη της επιτυχημένης παράστασης

Το θεατρικό έργο του ηθοποιού Γιώργου Χριστοδούλου με θέμα την έμφυλη βία επιστρέφει και πάλι σε δική του σκηνοθεσία και μόλις άνοιξε προσφορά προπώλησης για όλες τις παραστάσεις σε περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Νέος κύκλος παραστάσεων για την "Pietà" της Μάρθας Μπουζιούρη

Η συγκλονιστική παράσταση ντοκουμέντο που στηρίχτηκε σε πραγματικές ιστορίες γυναικοκτονιών επιστρέφει σε νέα στέγη.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Παράταση παραστάσεων για το μονόλογο της Σπεράντζας Βρανά

Το έργο μιλά για τον κόσμο της πορνείας, έναν κόσμο που αποτελεί ταμπού ακόμη και σήμερα.

Η αθηνοραματική πλευρά της Χρύσας Παπά

Η Θεσσαλονικιά ηθοποιός, που ερμηνεύει τον συγκλονιστικό μονόλογο "Σέρρα- Η ψυχή του Πόντου", μιλά στο "α" για τη δική της Κυψέλη, το vegan στέκι της, το ταξίδι που έκανε στον Πόντο και μας απαντά: τηλεόραση ή θέατρο;

"Πλάσματα του Θεού: υπόθεση Παπέν": Τρίτη παράταση για την αληθινή ιστορία που αποκαλύπτει ένα από τα πιο αινιγματικά εγκλήματα του 20ού αιώνα

Tη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Altera Pars, Πέτρος Νάκος και παίζουν οι Μίνα Χειμώνα, Αγγελική Κοντού, Άντα Κουγιά, Αιλιάνα Μαρκάκη.