"Συννυφάδες": Γιάννης Μποσταντζόγλου, Σπύρος Πούλης, Μαρία Φιλίππου, Εύη Κολιούλη πρωταγωνιστούν στην κινηματογραφική κωμωδία

Μια σουρεαλιστική κωμωδία με πολλές ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις σκηνοθετεί ο Γιάννης Μποστάντζογλου με έναν θίασο "κωμικής" φύσεως.

Συννυφάδες

Σουρεαλιστικές καταστάσεις, κινηματογραφική πλοκή και σασπένς επιφυλάσσουν οι "Συννυφάδες", το νέο έργο που υπογράφει ο Στέλιος Παπαδόπουλος. Πίσω από τον τίτλο κρύβεται μια τρελή ιστορία που διαδραματίζεται ένα βράδυ Τσικνοπέμπτης, όταν δύο συννυφάδες περιμένουν τους συζύγους τους στο σπίτι. Αντί αυτών, όμως, καταφτάνουν ένας αιμοσταγής γκάγκστερ που θέλει να τις σκοτώσει, ένας αστυνομικός για να τις βοηθήσει και ένας… παπάς για να τις ευλογήσει, ενώ όταν εμφανίζεται ο ένας εκ των συζύγων, δεν δείχνει να έχει και τόσο καλό σκοπό! Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές τόσες πολλές, ώστε κανείς δεν ξέρει μέχρι το τελευταίο λεπτό τι κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά.

Συννυφάδες cropped

Η κωμική φλέβα του Γιάννη Μποσταντζόγλου που έχει αναλάβει το σκηνοθετικό πόστο εγγυάται την επιτυχία του εγχειρήματος, ενώ ο ίδιος συμμετέχει και στην παράσταση μαζί με τον υπόλοιπο θίασο από καταξιωμένους ερμηνευτές της κωμωδίας: τη Μαρία Φιλίππου και την Εύη Κολιούλη, στους ρόλους των δύο συννυφάδων, καθώς και τον Σπύρο Πούλη, τον Γιώργο Παράσχο και τον Αντώνη Καλομοιράκη.

Διαβάστε Επίσης

Τα σκηνικά είναι της Λίας Ασβεστά, τα κοστούμια της Κατερίνας Ανδρικοπούλου και οι φωτισμοί του Βλάση Θεοδωρίδη.

Συννυφάδες

Η παράσταση, σε παραγωγή της εταιρείας Δημήτρης Φωτόπουλος ΙΚΕ, θα κάνει πρεμιέρα στο Θερινό Κινηματοθέατρο του Γέρακα, στις 21/6, και οι επόμενοι σταθμοί της μεγάλης περιοδείας της στην Αττική είναι: Κηποθέατρο Νίκαιας (13/7), Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης (15/7), Κηποθέατρο Παπάγου (20/7), Τριανόν Cinemax (Σαρωνίδα, 11/8), Θερινός Κινηματογράφος Λαυρίου (12/8), Κινηματογράφος Αθηναία (Χαλκούτσι, 13/8).

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Συννυφάδες

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Οι γυναίκες δύο αδελφών περιμένουν τους άντρες τους να επιστρέψουν μια Τσικνοπέμπτη και καταλήγουν να τρέχουν για τη ζωή τους στην ξεκαρδιστική ιστορία που θυμίζει παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
25/04/2024

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα: Αυτές είναι οι τρεις παραστάσεις του που κατεβάζουν αυλαία

Μία φουτουριστική παράσταση αλλά και δύο έργα που απευθύνονται στους μικρούς θεατές ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στον χώρο την Κυριακή των Βαΐων.