Ο sold out Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει με το "1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά"

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης την 25η Μαρτίου επαναλαμβάνεται η νέα stand up comedy παράσταση του γνωστού κωμικού που δημιούργησε από κοινού με τον Πιτσιρίκο.

1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά

Μετά τα συνεχόμενα sold out που γνώρισε σε όλη την Ελλάδα, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος προσθέτει συν ένα στη νέα παράσταση stand up comedy που ετοίμασε από κοινού με τον Πιτσιρίκο και παρουσιάζει για ακόμα μια φορά το "1821-2022, Διακόσια Συν Ένα Χρόνια Δανεικά". Η επιτυχία της 25ης Μαρτίου στο Anodos Live Stage συνεχίζεται την Παρασκευή 8 Απριλίου, γιατί σύμφωνα με τους δημιουργούς "δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσει κανείς τα 200 χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους από μια ανατρεπτική και καυστική βραδιά σάτιρας" με την οποία φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους.

1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά

Μια απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση με κοινωνική και πολιτική σάτιρα, πολύ κέφι, εύστοχο σχολιασμό και αυτοσαρκασμό, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει ο αιρετικός, για κάποιους, κωμικός, κι ένας από τους πρωτεργάτες της αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας.

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 120 '

Ο γνωστός για την καυστική του πένα κωμικός, μαζί με τον Πιτσιρίκο, σε μια έκτακτη παράσταση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ίδρυση του ελληνικού κράτους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"#Free Prometheus": Όταν ο Αισχύλος συνάντησε τους Fem tettix

Μία κωμωδία παραλόγου που δανείζεται στοιχεία από τον "Προμηθέα Δεσμώτη" είναι το τρίτο πρωτότυπο έργο της ανατρεπτικής ομάδας το οποίο παρουσιάζεται στο studio Μαυρομιχάλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

Έξι θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου κατεβάζουν αυλαία

Ο πρώτος θεατρικός οργανισμός της χώρας αποχαιρετά το "Goodbye, Lindita" και πέντε ακόμη παραγωγές του που φτάνουν στο τέλος του φετινού τους κύκλου.

"Ιnk": Η παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου επιστρέφει!

Ύστερα από ένα χρόνο παγκόσμιας περιοδείας, η τελευταία δουλειά του Δημήτρη Παπαϊωάννου ξανά στο Μέγαρο Μουσικής.

"Τι θα πει η μάνα σου όταν δει το πτώμα σου": Το νέο έργο της σχολής του Πορεία είναι εδώ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Νέο αίμα" παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις το έργο της Αργυρώς Βώβου το οποίο προέκυψε από τη Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του Πορεία.

Η Πανελλήνια Ένωση Θεάτρου καταγγέλλει τη διοίκηση του ΣΕΗ για παραπλάνηση των Ελλήνων ηθοποιών

Με επιστολή της η ΠΕΘ κάνει λόγο για παραπλάνηση των εργαζομένων ηθοποιών σχετικά με το μέλλον του εργασιακού τους καθεστώτος.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου μίλησε στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

H Kαλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ήταν προσκεκλημένη στη διοργάνωση και σημείωσε την ανάγκη δημιουργίας θέσεων διεύθυνσης πολιτισμού στις επιχειρήσεις.

Τέσσερα θέατρα αποχαιρετούν πέντε παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος) αλλά και ένα του Φλομπέρ κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.