Τριπλό stand up ραντεβού με Ατζαράκη, Χριστοφορίδη και Ζαραλίκο

Τρεις δυνατοί παίκτες της ελληνικής stand up σκηνής υπόσχονται ξεκαρδιστική σάτιρα, αυτοσαρκασμό και στιβαρά bits, με στόχο να ανεβάσουν τη διάθεση μας στα ύψη.

Τριπλό stand up ραντεβού με Ατζαράκη, Χριστοφορίδη και Ζαραλίκο

«Παλικάρι»

Στο City drive-in στο ΟΑΚΑ μας δίνει ραντεβού ο Διονύσης Ατζαράκης στις 24/10 με το πρώτο του σόλο, στο οποίο έχει συγκεντρώσει ένα ποτ πουρί από τα κείμενά του. Αντλεί το υλικό του από τις προσωπικές του εμπειρίες και πολλές φορές από τα ποστ του στα social media. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο τίτλος του συγκεκριμένου σόλο προήλθε από μια τέτοια ανάρτηση…

«Θα γίνει μαλακία»

Τριπλό stand up ραντεβού με Ατζαράκη, Χριστοφορίδη και Ζαραλίκο - εικόνα 1

Την τρίτη του χρονιά διανύει το χορταστικό σόλο του Δημήτρη Χριστοφορίδη, που βρίσκει φέτος το δρόμο του για το «Λοσάντζελε», το comedy club στέκι που έστησε πέρυσι ο stand up comedian Κώστας Μαλιάτσης Σάλας. Η observational λογική του και η αμιγώς προσωπική του οπτική πάνω στα πράγματα συνθέτουν έναν ευφυή και ξεκαρδιστικό μονόλογο. (23, 30/10, 6, 13, 20/11)

«Ο πιο μεγάλος περίπατος»

Τριπλό stand up ραντεβού με Ατζαράκη, Χριστοφορίδη και Ζαραλίκο - εικόνα 2

Στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» έρχεται από τις 28/10 ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με το νέο του σόλο που καταπιάνεται με –τι άλλο;– τον κορονοϊό και τους γρίφους που εμπεριέχει το όνομά του. Από την αιχμηρή πένα του κωμικού δεν ξεφεύγουν φυσικά τα πολιτικά και κοινωνικά τεκταινόμενα, ενώ υπόσχεται ότι «ο μόνος λόγος για τον οποίο θα πεθάνουμε στην παράσταση είναι από τα γέλια».

Περισσότερες πληροφορίες

Θα γίνει μαλακία

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Ο γνωστός κωμικός μοιράζεται τις σκέψεις του στη νέα σόλο δουλειά του, μετά τη μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων «Στα Βούτυρα» και «Lower με C».

Ο πιο Μεγάλος Περίπατος

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Ο γνωστός για την αιχμηρή πένα του κωμικός σατιρίζει τα πολιτικά και κοινωνικά τεκταινόμενα, δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα καυτά ερωτήματα της επικαιρότητας.

Παλικάρι

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 70 '

Ο γνωστός κωμικός συγκεντρώνει σε έναν stand-up comedy μονόλογο όλα τα κείμενα που -όπως λέει χαρακτηριστικά- αγαπήσατε ή/και βαρεθήκατε.

«Τζένη Καρέζη»

Ακαδημίας 3

Λοσάντζελε

Κορυζή 4-6

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα μιλούν για το "Reunion The Musical" σε μια κοινή συνέντευξη

Οι τέσσερις αγαπημένοι ερμηνευτές πρωταγωνιστούν στο πρωτότυπο μιούζικαλ της Θέμιδας Μαρσέλλου που έχει στον πυρήνα του τα 90s, πλάι σε ένα θίασο γεμάτο ενέργεια (Παλλάς, από 17/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
16/05/2024

"Stereophonic": Μια ελληνική θεατρική συμπαραγωγή υποψήφια για 13 βραβεία Τόνι!

Πρόκειται για την παράσταση σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions, με θέμα την ιστορία μιας ροκ μπάντας.

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.