Φιλιππίδης – Χαϊκάλης μοιράζονται το ίδιο ψέμα 10 χρόνια μετά

Το κωμικό δίδυμο επιστρέφει με μια μεγάλη του επιτυχία.

Φιλιππίδης – Χαϊκάλης μοιράζονται το ίδιο ψέμα 10 χρόνια μετά
Φιλιππίδης – Χαϊκάλης μοιράζονται το ίδιο ψέμα 10 χρόνια μετά - εικόνα 1
Ο θίασος της παράστασης

Με μια δοκιμασμένη συνταγή, μια παράσταση που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, πριν μια δεκαετία, το «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονυ Νίλσον, επανέρχεται στον ίδιο «τόπο του εγκλήματος», στο θέατρο Μουσούρη, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός θα σκηνοθετήσει την απολαυστική κωμωδία στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη.
Οι δύο κωμικοί, στους ρόλους των γκαφατζήδων αστυνομικών θα ζήσουν μια τρελή χριστουγεννιάτικη περιπέτεια.
Πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις καθιερωμένες διακοπές πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τον θάνατο της κόρης τους σε ένα ατύχημα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, γι αυτό και τα «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, εξαιτίας της καλοσύνης τους και μην αντέχοντας να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων νέων, αποφασίζουν να τους κρύψουν το γεγονός. Ξεκινούν λοιπόν, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο και τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις, παρασύροντας έναν ιερέα, τους γείτονες κι' ένα...τσιουάουα!
Στην παράσταση παίζουν και οι: Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Παναγιώτης Κατσώλης, Ελευθερία Μπενοβία, Ευγενία Παναγοπούλου και Χριστίνα Σπατιώτη.

Η πρεμιέρα αναμένεται για τις 12 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο πολυσχιδής Πέτρος Φιλιππίδης θα πρωταγωνιστήσει και στον «Ηλίθιο» του Ντοστογέφσκι, στην παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο Νίκος Διαμαντής μέσα στο 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ερμηνεύοντας τον Πρίγκιπα Μίσκιν, η Μαρία Κίτσου θα υποδυθεί την Ναστάζια, η Λένα Παπαληγούρα την Αγλαΐα, ενώ στους ανδρικούς ρόλους θα δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Χάρη Τζωρτζάκη και τον Ιωάννη Παπαζήση. Παράλληλα, θα σκηνοθετήσει, το «Καμ Μπακ», το νέο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη σεζόν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,αλλά και μια καινούρια δυνατή κωμωδία, τα «Έξυπνα Μικρά Ψέματα», του πολυβραβευμένου Τζο Ντι Πιέτρο, στο Θέατρο Δανδουλάκη με πρωταγωνιστές τους: Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Παρτσαλάκη, Αλμπέρτο Φάις και Δανάη Σκιάδη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα μιλούν για το "Reunion The Musical" σε μια κοινή συνέντευξη

Οι τέσσερις αγαπημένοι ερμηνευτές πρωταγωνιστούν στο πρωτότυπο μιούζικαλ της Θέμιδας Μαρσέλλου που έχει στον πυρήνα του τα 90s, πλάι σε ένα θίασο γεμάτο ενέργεια (Παλλάς, από 17/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
16/05/2024

"Stereophonic": Μια ελληνική θεατρική συμπαραγωγή υποψήφια για 13 βραβεία Τόνι!

Πρόκειται για την παράσταση σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions, με θέμα την ιστορία μιας ροκ μπάντας.

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.