Νέες κληρώσεις: 3/2/2010

Δώρα για εκείνον κι εκείνη... ειδικά για τη μέρα εκείνη!

Όπως γνωρίζει το τακτικό κοινό που επισκέπτεται το αθηνόραμαdigital.gr, κληρώσεις με δώρα όλων των ειδών διοργανώνουμε σε δεκαπενθήμερη ή μηνιαία βάση από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας. Για την - πολυσυζητημένη αλλά εν τέλει... σε ελάχιστους πραγματικά αδιάφορη - γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο, θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Και το κάναμε: οι συγκεκριμένες είναι αποκλειστικά και μόνο για ζευγάρια, αφού τα αντικείμενα και των τριών κληρώσεων είναι "για εκείνον κι εκείνη" - και όρος να έλθουν να παραλάβουν τα δώρα τους μαζί, ο κάθε νικητής και νικήτρια με το έτερον ήμισυ, από τα γραφεία της Δέσμης Εκδοτικής!

Η πρώτη κλήρωση αφορά σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ψηφιακές κορνίζες, προσφορά της Sony Hellas. Το ζευγάρι θα λάβει μία ολοκαίνουργια Sony CyberShot DSC-W215, των 12 Megapixel και ευρείας γωνίας, αλλά και μία καλαίσθητη ψηφιακή κορνίζα Sony DPF-A72NB, με χωρητικότητα 1 GB έκαστη, για τον καθένα - ώστε να τοποθετήσουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες ο καθένας σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού (ή ο καθένας στο σπίτι του φυσικά!).

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η δεύτερη κλήρωση αφορά σε webcams, προσφορά της Logitech Greece. Οκτώ ζευγάρια θα λάβουν δύο όμοιες κάμερες για να είναι πάντοτε σ' επαφή, με υπολογιστή γραφείου ή φορητό, όπου κι αν βρίσκονται. Τέσσερα ζευγάρια θα λάβουν δύο Logitech C300, ενώ τέσσερα ακόμη θα λάβουν δύο Logitech Quickcam Deluxe for Notebooks, όλες με ενσωματωμένα μικρόφωνα τεχνολογίας RightSound και συμβατότητα με όλους τους instant messengers της αγοράς.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η τρίτη κλήρωση αφορά σε φορητά, ατομικά MP3 player, προσφορά της Sony Hellas. Ένα ζευγάρι θα λάβει δύο Sony Walkman NWZ-B142F, για εκείνον κι εκείνη, σε χρώμα μαύρο και ροζ αντίστοιχα. Τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν ραδιοφωνικό δέκτη FM, άμεση σύνδεση με θύρα USB προσωπικών υπολογιστών, αλλά και την τεχνολογία Zappin της Sony για την ταχύτερη αναζήτηση σε αγαπημένα μουσικά κομμάτια από τα αποθηκευμένα στη μνήμη του.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η τέταρτη κλήρωση αφορά σε mouse και συνδυασμούς πληκτρολογίου/mouse για PC, προσφορά της Microsoft Hellas. Τέσσερα ζευγάρια θα λάβουν ένα "πακέτο" που θα περιέχει ένα υπέροχο Microsoft Arc Mouse - το ομορφότερο που διαθέτει αυτόν τον καιρό η αμερικανική εταιρεία - σε χρώμα μπορντώ για εκείνην, καθώς και ένα μοντέρνο Wireless Comfort Desktop 5000, σε μαύρο χρώμα, για εκείνον.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Ο μόνος extra όρος που ισχύει στις συγκεκριμένες κληρώσεις είναι ο εξής: τα ζευγάρια των νικητών θα πρέπει να έλθουν αυτοπροσώπως στα γραφεία της Δέσμης Εκδοτικής, προκειμένου να παραλάβουν μαζί τα δώρα τους. Για το λόγο αυτό τροποποιήσαμε ελαφρώς τα στοιχεία που εισάγουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr, ώστε κάθε... έτερον ήμισυ να εισάγει σε ένα εκ των δύο πεδίων το δικό του ονοματεπώνυμο, αντί για όνομα στο ένα πεδίο και επώνυμο στο άλλο. Στο πεδίο του e-mail μπορεί να συμπληρωθεί οποιαδήποτε διεύθυνση εκ των δύο, αρκεί φυσικά να είναι έγκυρη.

Οι συγκεκριμένες κληρώσεις θα διαρκέσουν από τις 2/2/2010 έως τις 10/2/2010, και τα νικητήρια ζευγάρια θα ανακοινωθούν στις 11/2/2010, ώστε να παραλάβουν τα δώρα τους την 12/2/2010 και να... τα χαρούν στις 14/2! Υπενθυμίζουμε ότι δεν παίρνει μέρος κανείς στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr απλώς αφήνοντας σχόλιο στην είδηση που τις ανακοινώνει. Είναι απαραίτητο να μεταβεί στις σελίδες που παραπέμπουμε και να καταχωρήσει τα στοιχεία του (στη συγκεκριμένη περίπτωση τα στοιχεία τους!). Καλή επιτυχία σε όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ