Νέες κληρώσεις: 30/05/10

Κερδίστε ηχεία της Logitech για φορητούς υπολογιστές

Ένας τομέας στον οποίο όλα σχεδόν τα laptop - ακόμη και τα καλύτερα - υστερούν, είναι αυτός της απόδοσης του ήχου. Το περίβλημά τους δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση ικανοποιητικού μεγέθους ηχείων, με αποτέλεσμα τόσο η μουσική, όσο και τα εφέ σε ταινίες και games να "πνίγονται" και να μην έχουν σε καμία περίπτωση το ρόλο που τους αξίζει στη διασκέδαση του κατόχου τους. Η ελβετική Logitech κυκλοφορεί περιφερειακά σετ ηχείων για φορητούς υπολογιστές εδώ και πολλά χρόνια, καλύπτοντας αυτή τους την αδυναμία, όμως πρόσφατα παρουσίασε μία πρόταση... τελείως διαφορετική!

Πρόκειται για το Laptop Speaker Ζ205, ένα σετ αντίστοιχο με τις... soundbars, τις συστοιχίες ηχείων που έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσαρμόζονται στο κάτω τμήμα σύγχρονων τηλεοράσεων. Η διαφορά είναι ότι τα Ζ205 είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να προσαρμόζονται στο πάνω τμήμα της οθόνης των σύγχρονων laptop - και φυσικά να αποδίδουν αληθινά στερεοφωνικό, σημαντικά ισχυρότερο ήχο. Συνδέονται με τον φορητό υπολογιστή μέσω θύρας USB, οπότε o ήχος που μεταδίδεται από τις ταινίες ή τα games του είναι αμιγώς ψηφιακός, απελευθερωμένος όσο είναι εφικτό από τις απώλειες ποιότητας που έχουμε με τη μετατροπή και μεταφορά του σε αναλογική μορφή.

Αυτό το σετ ηχείων δίνει η Logitech Greece την ευκαιρία σε 10 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από τη σχετική κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 25/6 και ο νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 28/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ