Νέες κληρώσεις: 30/05/10

Κερδίστε βάσεις στήριξης για laptop από τη Logitech

Είναι γνωστό το γεγονός ότι η αγορά περιφερειακών για φορητούς υπολογιστές απαρτίζεται από δεκάδες προϊόντα - λίγα όμως είναι τόσο πρακτικά όσο οι βάσεις στήριξης. Κι αυτό γιατί τα laptop έχουν μεν σχεδιαστεί με γνώμονα τη φορητότητα, αλλά πολλά από αυτά όχι... απαραίτητα και για την πλέον άνετη χρήση κυριολεκτικά "στα γόνατα" (lap!). Συν τοις άλλοις, ακόμη και σε επιφάνεια γραφείου να βρίσκονται, μπορούν να ρυθμιστούν σε σαφώς εργονομικότερη θέση αν τοποθετηθούν σε επίσης αντίστοιχη βάση στήριξης.

Δύο τέτοιες καινούργιες βάσεις στήριξης κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό η ελβετική Logitech - εταιρεία με μεγάλη παράδοση στα περιφερειακά για laptop - και αξίζουν και οι δύο αναφοράς. Η πιο προσιτή, το Comfort Lapdesk for Notebooks, είναι στο κάτω μέρος της επενδεδυμένη με μαλακό ύφασμα, ενώ στο πάνω με επιφάνεια που δεν αφήνει τη θερμότητα από το laptop να μεταφερθεί στα γόνατα του χρήστη. Η ακριβότερη εκ των δύο, η Speaker Lapdesk N700 προχωρά ακόμη παραπέρα, ενσωματώνοντας όχι μόνο σύστημα ψύξης που κρατά το κάτω μέρος του laptop δροσερό, αλλά και... στερεοφωνικά ηχεία, τα οποία αποδίδουν μέσα από θύρα USB ψηφιακά τον ήχο του εκάστοτε φορητού υπολογιστή.

Αυτές τις δύο βάσεις στήριξης δίνει η Logitech Greece την ευκαιρία σε 15 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από τη σχετική κλήρωση. Οι δέκα θα λάβουν ένα Comfort Lapdesk for Notebooks και οι πέντε ένα Lapdesk N700. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 25/6 και ο νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 28/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ