Νέες κληρώσεις: 14/01/10

Mouse και ηχεία της Logitech, αλλά και games της Electronic Arts!

Νέα χρονιά, νέες κληρώσεις στο αθηνόραμαdigital.gr - γιατί, εννοείται, τα δώρα τεχνολογίας και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας είναι πάντοτε... σταθερή αξία! Πέρυσι κληρώσαμε σχεδόν τα πάντα, από κορυφαία laptop, τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας και ολοκληρωμένα συστήματα home cinema, μέχρι ψηφιακές φωτογραφικές, Media Center PC και games - και φέτος ευελπιστούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στο κοινό μας, το οποίο υποδέχθηκε τις κληρώσεις αυτές με ενθουσιασμό μεγαλύτερο ακόμη και από αυτόν που, λίγο έως πολύ, περιμέναμε. Στις νέες μας κληρώσεις, όμως!

Η πρώτη αφορά στα φορητά ηχεία για iPod ή iPhone. Από τη σειρά αυτή των προϊόντων της η Logitech Greece δίνει τη δυνατότητα σε 10 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να κερδίσουν ισάριθμα τέτοια ηχεία. Πέντε θα κερδίσουν από ένα S125i, το εισαγωγικό μοντέλο της σειράς που η ελβετική εταιρεία εγκαινίασε το φθινόπωρο, ενώ πέντε ακόμη θα κερδίσουν από ένα Pure-Fi Express Plus, το ανανεωμένο μοντέλο του αντίστοιχου περυσινού στη μεσαία κατηγορία τιμής της γκάμας της.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η δεύτερη κλήρωση αφορά στα mouse για φορητούς υπολογιστές, απαραίτητα για την άνετη χρήση των δεύτερων παντού. Η Logitech Greece δίνει τη δυνατότητα σε 10 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να κερδίσουν ισάριθμα ασύρματα mouse. Πέντε θα κερδίσουν από ένα υπέροχα σχεδιασμένο Wireless Mouse M505, το οποίο αξιοποιεί τον νέο δέκτη τεχνολογίας Unifying της Logitech, ενώ πέντε ακόμη θα κερδίσουν από Bluetooth Mouse M555b, το οποίο φυσικά δεν χρειάζεται καν δέκτη (αφού σχεδόν όλα τα σύγχρονα laptop φέρουν πομπό/δέκτη Bluetooth).

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η τρίτη και τελευταία κλήρωση για τον μήνα που διανύουμε αφορά στο ολοκαίνουργιο Army of Two: The 40th Day της Electronic Arts. Η συνέχεια του πολύ καλού τίτλου της άνοιξης του 2008 στηρίζεται στο ίδιο καταγιστικής δράσης gameplay, προσφέρει ωστόσο περισσότερες επιλογές, αρκετά νέα στοιχεία και βελτιωμένο οπτικοακουστικό τομέα. Αυτόν τον τίτλο, που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στα ελληνικά καταστήματα, δίνει η Electronic Arts Greece την ευκαιρία σε 10 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να αποκτήσουν. Πέντε θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του τίτλου για PlayStation3 και πέντε από ένα για Xbox 360.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Όλες οι κληρώσεις θα διαρκέσουν από τις 14/01/2010 έως και τις 29/01/2010, ενώ οι νικητές ή νικήτριες θα ανακοινωθούν την επομένη εργάσιμη, 1/2. Υπενθυμίζουμε ότι δεν παίρνει μέρος κανείς στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr απλώς αφήνοντας σχόλιο στην είδηση που τις ανακοινώνει. Είναι απαραίτητο να μεταβεί στις σελίδες που παραπέμπουμε και να καταχωρήσει τα στοιχεία του, ανάμεσα στ' άλλα ώστε να μπορούμε να τον... βρούμε για να τον ενημερώσουμε, όταν κερδίσει κάτι. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ