Νέα κλήρωση: 14/02/2011

Ποιός Άγιος Βαλεντίνος; Υπάρχει η Logitech!

Ο,τιδήποτε κι αν έχει να πει κανείς για την ημέρα των ερωτευμένων, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με άλλα λόγια, για ένα πράγμα δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση: ε, έχει κάτι το διαφορετικό! Η Logitech είναι μία από τις εταιρείες που το καταλαβαίνει, γι' αυτό και φέτος, όπως κάθε χρόνο, έχει να κάνει προτάσεις δώρων για την ημέρα των ερωτευμένων - από τα πλέον μοντέρνα και πρωτότυπα δείγματα προϊόντων της, σχεδιασμένα για αυτές τις περιστάσεις. Άλλο ένα ζευγάρι παπούτσια, άλλο ένα άρωμα... ή mouse και webcams από τη νέα συλλογή Fantasy Collection της Logitech;

Η ελβετική εταιρεία έχει δημιουργήσει μια σειρά από περιφερειακά που ακολουθούν τις σχεδιαστικές γραμμές των νεότερων προϊόντων της, αλλά είναι διανθισμένα με διαφορετικά εικαστικά στοιχεία και διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα. Η σειρά Fantasy Collection απαρτίζεται από webcams και mouse με ταιριαστό σχεδιασμό. Μπορεί κανείς, για παράδειγμα, να δωρίσει μια προηγμένη Logitech HD Webcam C270 - που θα του δώσει την ευκαιρία να συνομιλεί με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και κρυστάλλινο ήχο με το "έτερον ήμισυ" - και να την συνδυάσει με το αντίστοιχο mouse, για να δημιουργήσει ένα set εντυπωσιακό και... Valentiny!

Πέντε τέτοια σετ, άλλωστε, για τη σημερινή ημέρα των ερωτευμένων δωρίζει η Logitech Greece σε πέντε φίλους ή φίλες: πέντε συνδυασμούς mouse και webcam, στο σχέδιο Blue Swirl! Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 27/2 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 28/2. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες - και σε όσους και όσες γιορτάζουν... χρόνια καλά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ