Logitech: 1080p σε... Webcam!

Σύλληψη video υψηλής ευκρίνειας και με PC

H υψηλή ευκρίνεια - με αυτήν εννοούμε τις 1080 γραμμές και πρακτικά πια - έχει γίνει πλέον κοινός τόπος σε όλων των ειδών τα προϊόντα που προβάλλουν ή διαχειρίζονται οπτική πληροφορία, σε έναν ωστόσο τομέα παρέμενε... διακριτικά σε απόσταση: αυτόν των Webcams, των περιφερειακών ή ενσωματωμένων καμερών για Η/Υ (και σύντομα για τηλεοράσεις). Μέχρι σήμερα, δηλαδή, αφού η Logitech ανακοίνωσε νέες Webcam, ανάμεσά τους και μία που εγγράφει video σε ανάλυση 1080p - κάτι που κάνει για πρώτη φορά προϊόν της κατηγορίας.

Η HD Pro Webcam C910 είναι το κορυφαίο εκ των τεσσάρων μοντέλων που παρουσίασε η ελβετική εταιρεία και, εκτός από την εγγραφή αρχείων video σε 1080p, επιτρέπει την άνετη διενέργεια βιντεοκλήσεων σε ανάλυση 720p - τόσο με το δικό της software, το Vid HD, όσο και με άλλα συμβατά προγράμματα και υπηρεσίες, όπως το δημοφιλέστατο Skype και ο Windows Live Messenger. Φυσικά το κορυφαίο μοντέλο ενσωματώνει όλες τις άλλες τεχνολογίες της Logitech για βελτίωση της εικόνας και του ήχου που συλλαμβάνεται και μεταδίδεται, πολλές από αυτές ωστόσο βρίσκονται και στα κατώτερα (και τιμολογιακά περισσότερο προσιτά) μοντέλα της.

Η HD Pro Webcam 910 θα διατεθεί στην ελληνική αγορά μέσα στο καλοκαίρι αντί €99, ενώ οι μικρότερες "αδελφές" της - HD C270 HD, C310 και C510 - αντί €29.99, €39.99 και €49.99 αντίστοιχα. Αμέσως μόλις έχουμε δείγματα τελικού προϊόντος για παρουσίαση από τη Logitech, θα καταθέσουμε τις εντυπώσεις μας από τη χρήση τους. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ