Διαπιστώσεις: 3 tablet, 7 ημέρες

Σε ποιά συμπεράσματα καταλήξαμε για την κατηγορία, χρησιμοποιώντας τα μαζί;

Με τα tablet να είναι ακόμη ως προϊοντική κατηγορία στα πρώτα της βήματα, δεν ήταν ομολογουμένως εύκολο να έχουμε όλα τα αντιπροσωπευτικά της δείγματα "ανα χείρας" ταυτόχρονα - μιας και η ευτυχής συγκρυρία, ωστόσο, προέκυψε, σκεφτήκαμε πως ενδιαφέρον θα ήτα να παραθέσουμε μερικά πρακτικά συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε "συζώντας" με το Acer Iconia Tab A500, το Acer Iconia Tab W500 και το iPad 2. Γιατί, αν το καλοσκεφτεί κανείς, το κοινό μας δεν θα έχει εύκολα την ίδια ευκαιρία πριν αποφασίσει, σωστά; Για να δούμε, λοιπόν!

1. Η αυτονομία, τελικά, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Το tablet που καταλήγει να χρησιμοποιεί κανείς περισσότερο είναι αυτό που αισθάνεται πως έχει διαθέσιμο όποτε το χρειάζεται... και το Iconia Tab W500, για παράδειγμα, που δεν στηρίζει φυσιολογική χρήση πάνω από 4 - 4.5 ώρες καθημερινά, δεν δίνει αυτήν την αίσθηση. Κι αν είναι να το έχεις ως επί το πλείστον κοντά σε πηγή ρεύματος, ε, αργά ή γρήγορα περιορίζεις τις χρήσεις του. Τόσο απλά.

Το iPad 2 είναι απελευθερωτικό από αυτήν την πλευρά, καθώς οι πιο πολλές από 10 ώρες αυτονομίας του προσφέρουν στο χρήστη αυτήν την ξεγνοιασιά που θα τον παρακινήσει να το πάρει το πρωί φεύγοντας απ' το σπίτι (και να μην το αφήσει πίσω γιατί... το μεσημέρι θα θέλει φόρτισμα). Το Iconia Tab A500 προσφέρει, υπό αυτήν την οπτική γωνία, μία καλή εναλλακτική: δεν έχει τις αντοχές του iPad 2, αλλά μία εργασιακή μέρα "θα τη βγάλει" με πολύ μεγάλη άνεση. Επομένως, γιατί να μην το πάρεις μαζι σου;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ