Avermedia AVer3D Volar Mini

Δες Ολυμπιακούς παντού, κράτα τους για πάντα!

Είδος: Άλλα
Τιμή: €69,00

Εταιρία: Avermedia
Διανομή: Avermedia

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες - το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς - ξεκινά σε λίγες μέρες και όλοι έχουμε από ένα τουλάχιστον άθλημα που θα μας ενδιέφερε να παρακολουθήσουμε. Πιθανό, ωστόσο, είναι και... κάτι άλλο: πολλοί από μας θα λείπουν σε διακοπές τον Αύγουστο και τηλεόραση δεν είναι ποτέ 100% βέβαιο πως θα είναι διαθέσιμη - τόσο γενικά, όσο και... όποτε τη θέλουμε. Πολλοί από μας, δε, πιθανώς θα θέλαμε να κρατήσουμε τις καλύτερες στιγμές των Αγώνων διαθέσιμες για θέαση σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, εγγράφοντάς τις σε καλή ποιότητα εικόνας και ήχου (τώρα που το τηλεοπτικό σήμα είναι ψηφιακό). Όλα τα παραπάνω γίνονται, αρκεί να υπάρχει ένα οποιοδήποτε PC (για τις διακοπές... laptop!) κι ένα περιφερειακό που θα παίξει το ρόλο τηλεοπτικού δέκτη. Όπως το ποιοτικό AVer 3D Volar Mini της Avermedia, για παράδειγμα!

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό σε μέγεθος, κομψά σχεδιασμένο (για προϊόν του είδους) περιφερειακό, το οποίο χρειάζεται μόνο μία θύρα USB από τον εκάστοτε Η/Υ προκειμένου να προσφέρει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών. Η Avermedia προσφέρει στη συσκευασία του όλα όσα χρειάζεται κανείς για να το αξιοποιήσει: φορητή εξωτερική κεραία, μετατροπέα για το καλώδιο της κεραίας, τηλεχειριστήριο και μπαταρίες, καθώς και το συνοδευτικό software για Windows (Vista/7). Μετά την εγκατάσταση του τελευταίου και την αναγνώριση του AVer3D Volar Mini από το σύστημα, ο χρήστης είναι έτοιμος να διαχειριστεί τηλεοπτικό πρόγραμμα στην οθόνη του PC του. Με ουκ ολίγους τρόπους.

Ο προφανής είναι αυτός της θέασης, φυσικά. Το περιφερειακό εμφανίζει το πρόγραμμα κάθε καναλιού από αυτά που ο χρήστης ορίζει, μέσα σε παράθυρο που μπορεί να ρυθμιστεί σε μέγεθος και ανάλυση. Καθώς μιλάμε πάντοτε για ψηφιακό σήμα και διαχείριση από PC, είναι εφικτά χρήσιμα πράγματα όπως η εμφάνιση πληροφοριών για προγράμματα κι εκπομπές (EPG), η ταυτόχρονη θέαση δύο καναλιών με το μικρότερο σε "παράθυρο" (Picture In Picture), καθώς και η οπτική προεπισκόπηση πολλών καναλιών ταυτόχρονα για επιλογή του επιθυμητού. Το software της Avermedia θα μπορούσε να είναι κομψότερο με τα σημερινά δεδομένα, είναι αλήθεια, όμως είναι γρήγορο και εύχρηστο - κάτι που, μακροπρόθεσμα και για τους πιο πολλούς από μας, είναι σημαντικότερο.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ