Logitech Pure-Fi Anywhere

Όπου iPod, και πάρτυ!

Είδος: Αξεσουάρ
Τιμή: €0,00

Εταιρία: Logitech

Όλοι έχουμε φίλους μουσικόφιλους. Αρκετοί από αυτούς έχουν το δικό τους φορητό MP3 player... και οι περισσότεροι από αυτούς (κακά τα ψέματα) έχουν έναν iPod της Apple. Ποιο είναι λοιπόν το καλύτερο δώρο που μπορεί να αγοράσει κανείς σε φίλο ή φίλη με αυτά τα χαρακτηριστικά; Ένα περιφερειακό το οποίο θα του/της επιτρέπει να μοιράζεται την αγαπημένη του/της μουσική με τους γύρω του/της, χωρίς να πρέπει να... ακούει κανείς "με τη σειρά του" από τα ακουστικά!

Προϊόντα του είδους υπάρχουν ουκ ολίγα στην αγορά αυτή τη στιγμή, η πιο πρόσφατη όμως πρόταση περιφερειακού σετ φορητών ηχείων της Logitech, το Pure-Fi Anywhere, σαφέστατα ξεχωρίζει ανάμεσά τους. To συγκεκριμένο δέχεται να "φιλοξενήσει" όλα τα διάσημα MP3 player της Apple (ναι, και τα ολοκαίνουργια μοντέλα), αξιοποιεί ειδικές τεχνολογίες που αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο και αξιοπρεπέστατα μπάσα με μικρού μεγέθους ενεργητικά τύμπανα, ενσωματώνει και επαναφορτιζόμενη μπαταρία αντοχής 10 ωρών. Όλα αυτά σε ένα όχι ογκώδες, πολύ όμορφο εμφανισιακά, σε μαύρο ή λευκό, υψηλής ποιότητας κατασκευής προϊόν, που κοστίζει ελάχιστα περισσότερα από το... "ψυχολογικό όριο" των 100 ευρώ.

Όπως συνηθίζει να κάνει η ελβετική εταιρεία, το Pure-Fi Anywhere συνοδεύεται από πολύ βολική, επίσης καλοσχεδιασμένη θήκη μεταφοράς, η οποία έχει "προβλέψει" θέση για το τροφοδοτικό, το τηλεχειριστήριο και τον εκάστοτε player της Apple. Σε ένα συμπαγές πακέτο, με άλλα λόγια, όλα τα χρειαζούμενα για να γεμίσει με μουσική οποιοδήποτε δωμάτιο χωρίς πολλές διαδικασίες - όπου iPod και πάρτι, κοινώς. Το μόνο... πρόβλημα; Ε, με επίδοξο κοινό οπουδήποτε και οποτεδήποτε, καλό θα ήταν να περιέχει ο iPod ποικιλία μουσικής: ποτέ δεν ξέρει κανείς πού θα προκύψει ανάγκη για... Δέσποινα αντί για Amy Winehouse!

Βαθμολογία: ****

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ