Ο Μάνος Σαρρής στην κουζίνα του "Kobra"

Ο ΜΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ © simul_restaurant

Πίσω στον Ιούνιο του 2020 και μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας, το "Kobra" ήταν από εκείνες τις αφίξεις στην πόλη που συζητήθηκαν όσο λίγες. Ο χώρος που κάποτε φιλοξενούσε το "Circus" αναδιαμορφώθηκε σε ένα ψαγμένα fun σποτ που προσέθεσε μία διαφορετική πινελιά στο restart της αθηναϊκής μπαρ σκηνής, με electro-party ατμόσφαιρα, καλά ποτά και ενδιαφέρον bar food, που έφερε την υπογραφή του Άνταμ Κοντοβά

Τι θα τρώμε σύντομα στο "Kobra"

Ο σεφ Κοντοβάς και το δημοφιλές πια spot δε συνεχίζουν μαζί αλλά κάτι μας λέει πως το φαγητό στα σύνορα Κολωνακίου-Εξαρχείων θα εξακολουθήσει να απασχολεί, για όλους τους σωστούς λόγους. Κι αυτό γιατί τη γευστική επιμέλεια στο "Kobra" αναλαμβάνει ο Μάνος Σαρρής. Ο νεαρός σεφ, νικητής του MasterChef 3 και μέλος της ομάδας του αρκετά αξιόλογου "Simul", θα παρουσιάσει -αρχής γενομένης από τα μέσα Σεπτεμβρίου- ένα ξεκάθαρα comfort μενού δίχως γεωγραφικά πρόσημα και περιορισμούς, που θα είναι άκρως προσαρμοσμένο στο ύφος του μπαρ. "Τον Μάνο τον ήξερα πολύ πριν ανοίξει το 'Kobra' και πάντοτε τον εκτιμούσα σαν τύπο. Μοιραζόμαστε κάποιες κοινές ιδέες για το πώς πρέπει να είναι το φαγητό στο μπαρ και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε" μου λέει ο Λεωνίδας Δεληγιάννης σχετικά με την αλλαγή σκυτάλης. 

> Διάβασε ακόμη: Ξαναγνωρίζοντας την Κολοκοτρώνη, "έναν από τους πιο cool δρόμους του πλανήτη"

Τι θα τρώμε προσεχώς στο "Kobra" λοιπόν; Μπρουσκέτες με καψαλισμένο λαβράκι, μοσχαρίσια γλυκάδια πανέ με sriracha-mayo, κροκέτες φάβας με μαρμελάδα ντομάτας, μπριος με Secreto Iberico και honey mustard sauce και μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή τηγανητού γαύρου είναι κάποιες από τις προτάσεις που δίνουν το στίγμα. Παράλληλα, λίγο αργότερα, θα υπάρχουν και κάποια combos ποτού-φαγητού στο μπαρ, με επιλογές που δε θα αναγράφονται στο μενού. Τέλος, ο επάνω χώρος θα φιλοξενεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα pop up events γαστρονομικού προσανατολισμού με εκλεκτούς καλεσμένους.

Περισσότερα σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Kobra

Ναυαρίνου 11, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα premium mixers Savortails και ένα άμεσο update στο ποτό σου

Το 'Highlight Your Spirit' είναι μία υπόσχεση που εκπληρώνεται, μέσα από τα craft προϊόντα της Savortails.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/11/2023

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε ένα mystique event

Ο κοσμοπολίτης DJ σε ένα ακόμα δυνατό event, στο "Rock n Roll Athens".

Τα Schweppes exclusive cocktail seminars από αυτούς που τα έζησαν

Τρεις αναγνώστες του 'α' μιλούν για την #BornSocial εμπειρία που βίωσαν μαζί με το Schweppes, στο 'Beauty Killed The Beast'

Τo Aenigma καταλαμβάνει το "Oddity"

Το νέο μουσικό πρότζεκτ έρχεται με γερές δόσεις αινίγματος και κύριο συστατικό τη house και techno.

Simone Caporale, πώς είναι να 'τρέχεις' το καλύτερο μπαρ του κόσμου;

Ένας από τους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς ανθρώπους των μπαρ και του spirits industry μιλά στο 'α'.

O Fatboy Slim επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μεγάλο πάρτι στο "Oddity"

Το Blend Athens παρουσιάζει τον ζωντανό θρύλο της χορευτικής μουσικής στην Αθήνα, λίγους μήνες μετά την αξέχαστη καλοκαιρινή του εμφάνιση στα μέρη μας.

Φινάλε για την εμπειρία των Schweppes exclusive cocktail seminars

Το Schweppes και το Αθηνόραμα έδωσαν την ευκαιρία σε δεκάδες αναγνώστες να μάθουν τα μυστικά των cocktails, να μυηθούν σε έναν premium κόσμο απόλαυσης και να μοιραστούν #BornSocial εμπειρίες.