Kick

Καφές, τέχνη, μόδα και ένα σύγχρονο workspace με σύγχρονη μινιμαλιστική αισθητική συναντιούνται στο νέο hub της Κυψέλης, όπου βρίσκουμε επίσης ελληνικές ετικέτες προϊόντων και ρούχων και σύντομα εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Σχετικά άρθρα

Πού τρώει και πίνει η Κυψέλη;

Εστιατόρια, μπαρ και καφέ σε μία από τις πάντοτε ξεχωριστές και cool γειτονιές της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/02/2024

ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA: Οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ κρασιού

Wine pairings, παρουσιάσεις και δοκιμές σε αγαπημένα σποτ της πόλης, λίγο πριν το σημαντικό φεστιβάλ κρασιού στη Σοφοκλέους.

Βόλτα στα νέα hip καφέ της Κυψέλης

Η μποέμ Κυψέλη ανανεώνεται με όμορφα καφέ και νέους σε ηλικία επιχειρηματίες που τολμούν να επενδύσουν.

5 μπαρ για να ζήσετε τη «shop-in-shop» εμπειρία!

Επιλέξαμε πέντε αγαπημένα στέκια της πόλης που φιλοξενούν τα δικά τους concept stores, στα οποία, εκτός από καλό καφέ και κοκτέιλ, θα βρείτε τα απόλυτα fashion trends για να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας ή για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Η αναγέννηση της Κυψέλης μέσα από τα νέα στέκια της

Η πάλαι ποτέ αριστοκρατική και στη συνέχεια παραμελημένη συνοικία της Αθήνας, έχει μπει για τα καλά στην επόμενη, καλύτερη φάση της με τα στέκια της πολλαπλασιάζονται διαρκώς.

5 μπαρ που αποδεικνύουν ότι η Κυψέλη είναι τάση!

Κάτω από τα Τουρκοβούνια και το Γαλάτσι, δύο βήματα από την Πατησίων και την Ομόνοια και άλλα τόσα μέχρι το Σύνταγμα και το Κολωνάκι, η για χρόνια παραγνωρισμένη Κυψέλη έχει γίνει δημοφιλής και ανεπιτήδευτα κουλ.

5 νέα μπαρ που μας έφτιαξαν το καλοκαίρι

Το πιο παράξενο καλοκαίρι της ζωής μας έφυγε, μας άφησε όμως παρακαταθήκη μια σειρά από νέα projects που αψήφησαν τις δυσκολίες της εποχής και βάζουν μια νέα σφραγίδα στη ζωή της πόλης.