Bios Bar

Η ταράτσα του δυναμικού πολυχώρου μένει ανοιχτή όλο το χειμώνα κι έχει ένα νέο, εντυπωσιακό μπαρ. Δημιουργικές μείξεις, που πατάνε πάνω σε κλασικές συνταγές, και χορός με θέα στην Ακρόπολη. Δυνατές μουσικές, εναλλασσόμενα DJ sets.

Σχετικά άρθρα

Τροπικό κλίμα ετοιμάζεται να χτυπήσει την ταράτσα του «Bios»

Ξεκινούν οι «Tropicalia Days» στο Bios και η urban ταράτσα του θα μεταμορφωθεί σε ζούγκλα με τροπικά κοκτέιλ και δυνατές exotic μουσικές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
18/06/2020

17 προτάσεις για μια άκρως γιορτινή μπαρότσαρκα στην πόλη

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα εορταστικά events που συμβαίνουν στα μπαρ της πόλης, για να επιλέξετε που θα διασκεδάσετε φέτος τα Χριστούγεννα, αλλά και τις τελευταίες μέρες που απομένουν πριν αλλάξουμε δεκαετία.

To «It’s Bingo Time!» επιστρέφει στο «Bios»

Το παιχνίδι – εμπειρία του Ηλία Φραγκούλη εγκαινιάζει την πέμπτη του σεζόν επιστρέφοντας στο φιλόξενο ισόγειο της οδού Πειραιώς, κάνοντας Bingo με #1 hits των μουσικών charts και του κινηματογραφικού box-office από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα.

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε ταράτσα;

Τέσσερα δυνατά party spots της πόλης μεταφέρουν την δράση στις ταράτσες τους με uptempo μουσικές, απίστευτη θέα, cocktails και ποτά κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.

Ξενυχτάμε | The Boy ή Disco Freaks; (9-15/1)

 Για αυτή την εβδομάδα ψάξαμε και βρήκαμε προτάσεις για μπαρότσαρκα που θα σας κρατήσουν ζεσταμένους και δεν θα μετανιώσετε που πήρατε την μεγάλη απόφαση να διαβείτε την πόρτα του σπιτιού σας.

Nalyssa Green και M Hulot στο Winter Terrace του BIOS

Η ταλαντούχα συνθέτις και ο πολυπρόσωπος δημοσιογράφος αναλαμβάνουν τα decks της αγαπημένης χειμωνιάτικης ταράτσας του κέντρου.

ΚΕΜΑΛ και George Dimitrakopoulos στο winter bar του BIOS

Η χειμερινή ταράτσα της οδού Πειραιώς συνεχίζει τα εκλεκτικά guest DJ sets κάθε Παρασκευή και Σάββατο του χειμώνα.