Ρομάντσο

Το παλαιό κτίριο του ομώνυμου περιοδικού έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα νέο χώρο σύγχρονης τέχνης και τεχνολογίας. Καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δράσεις δημιουργικών ομάδων παίρνουν σάρκα και οστά στις εγκαταστάσεις του BIOS Ρομάντσο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα διεξάγονται εκθέσεις, συναυλίες, παραστάσεις, συλλογικές δράσεις, workshops και σεμινάρια.

Σχετικά άρθρα

O The Boy στο "Ρομάντσο"

Θα παίξει τραγούδια με πολλά λόγια. Θα υποδυθεί ανθρώπους που θα ήθελε να γνωρίσει και θα σχολιάσει την επικαιρότητα του κοντινού μέλλοντος.

07/03/2024

Βάκχες ξανά στο Ρομάντσο

Η διονυσιακή γιορτή επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στο γνώριμο σποτ.

Το Needless mobile party φέρνει τους Black Bones στο Ρομάντσο

Το club night της &beyond στήνει ένα μαραθώνιο πάρτι με δύο stages και οκτώ ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής.

8 events για να υποδεχτείς το 2024 με πολύ χορό!

Hardcore techno, afro-house ή trash νοσταλγία; Φεστιβαλικά stages ή drag cabaret; Ό,τι κι αν έχεις κατά νου για τα πρώτα ξεφαντώματα της νέας χρονιάς, αυτή η λίστα έχει για κάτι κάθε γούστο.

Το Needless Slam φέρνει τον Daniel Wang στο Ρομάντσο

Το πρώτο club night της &beyond στήνει ένα μαραθώνιο πάρτι με δύο stages και οκτώ ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής.

Οι Lovers of All Kinds και η γυναικεία synth pop μπάντα "Someone Who Isn’t Me" έρχονται στο Ρομάντζο

Οι Lovers of All Kinds κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ομώνυμο EP "Lovers of All Kinds" το οποίο θα παρουσιάσουν μαζί με επιλεγμένα ακυκλοφόρητα κομμάτια, ενώ οι "Someone Who Isn’t Me" έρχονται για να μοιραστούν την αδυναμία τους για τα αναλογικά σύνθια, την electro pop μουσική και τους 80’s ρυθμούς.

"Ιχνογραφία"¨: Εικαστικοί της ομάδας ΚαλλιέργειαΚαλλιέργεια σκιαγραφούν την πορεία της σύγχρονης ζωής

Μια σύγχρονη, πολυμεσική έκθεση με πυρήνα την ψηφιακότητα και την εικόνα σαν διάδραση έρχεται στο πολιτιστικό κέντρο Ρομάντσο από τις αρχές του επόμενου μήνα.