Drive-in κάτω απ’ την πανσέληνο

Το City Drive-in συνεχίζει την «κούρσα» sold outs στο ΟΑΚΑ, με συναυλίες, ταινίες και stand up comedy.

Drive-in κάτω απ’ την πανσέληνο

Η αμερικανική παράδοση που έμοιαζε να έχει ξεμείνει στα ‘50s, έκανε δυναμική επανεμφάνιση, πρώτα στις ΗΠΑ κι ύστερα ανά τον κόσμο, ως αποτέλεσμα του social distancing που επέφερε η πανδημία. Η «κούρσα» sold outs στα drive-in ανεβάζει ταχύτητες και στην Αθήνα, με το Cinema Alive να οργανώνει προβολές ταινιών, stand up και live συναυλίες κάτω απ’ την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Μετά τη στάση του στον μαγευτικό Λυκαβηττό, το City Drive-in «παρκάρει» στο επιβλητικό Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών - Σπύρος Λούης (Ο.Α.Κ.Α) και μας υπόσχεται ένα πλούσιο πρόγραμμα από τις 21/7 έως τις 5/8.

Drive-in κάτω απ’ την πανσέληνο - εικόνα 1

Κι όταν λέμε «πλούσιο» το εννοούμε: disco πάρτι, stand up παραστάσεις, ρετρό φιλμ, λαϊκά γλέντια και ταινίες για όλες τις ηλικίες θα λάβουν χώρα στο νέο κινηματογραφικό venue της πρωτεύουσας. Την προβολή της δραματικής κομεντί «Τζαμάικα», ακολουθούν ένα exploitation tribute στον Κουέντιν Ταραντίνο και στον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, η Όντρεϊ Χέπμπορν να τραγουδάει το «Moon river», η Αθήνα προ Ολυμπιακών στα «Φτηνά Τσιγάρα», το αριστουργηματικό road movie του Ντέιβιντ Λιντς «Wild at Heart» και το «Vicky Cristina Barcelona» δια χειρός Γούντι Άλεν. Τη Δευτέρα 27/7 θα απολαύσουμε την ελληνική πρεμιέρα της feelgood κωμωδίας «Όχι Άλλο Καλοκαίρι» στο πλαίσιο της στήλης Art Mondays, ενώ υπάρχουν και οικογενειακές προτάσεις με ταινίες Disney και Pixar.

Drive-in κάτω απ’ την πανσέληνο - εικόνα 2

Όσον αφορά το stand up πρόγραμμα, το City Drive-in ανεβάζει στη σκηνή γνωστούς κωμικούς όπως ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Διονύσης Ατζαράκης, καθώς και όσους θα πρωταγωνιστήσουν στο ποτ πουρί παραστάσεων του Stand Up Comedy Night, την Παρασκευή 24/7. Το φινάλε έρχεται με ξέφρενους ρυθμούς κάτω απ’ το φεγγάρι του Αυγούστου, με το κουαρτέτο Μπιγαλη, Δακη, Πωλίνα, Μαντώ, την αστείρευτη ενέργεια του Toni Sfinos και του Λάμπη Λιβιεράτου, και τη λαϊκή στόφα του Κώστα Μακεδόνα, της Γλυκερίας και της Μελίνας Κανά.

Drive-in κάτω απ’ την πανσέληνο - εικόνα 3

Φουλάρετε, λοιπόν, τα αυτοκίνητά σας και απολαύστε την μοναδική εμπειρία του drive-in κάτω απ’ τα αστέρια. Δοκιμάστε, εκτός από τα κλασικά σνακς, τις γευστικές προτάσεις του food truck που επιμελείται ο σεφ Fahd και ντριφτάρετε στην μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων του City Drive-in, από τις 7 μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ. Η είσοδος για τα αυτοκίνητα γίνεται στο πάρκινγκ 5 – Πύλη Δ- του Ο.Α.Κ.Α., ενώ για καθήμενους από τον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ με σήμανση προς το πάρκινγκ 5 του Ο.Α.Κ.Α.

Δε'ιτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα

Tετάρτη 22/7
21.00 Δημήτρης Σταρόβας + 1550

Πέμπτη 23/7
21.00 Pulp Fiction
(πριν θα προβληθεί η μικρού μήκους ταινία Dreams can’t be guarantined)

Παρασκευή, 24/7
21.00 Stand Up Comedy Night: Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Στέλιος Ανατολίτης, Blink Mike, Ανδρέας Πασπάτης, Ζήσης Ρούμπος, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Δημόπουλος, Mιχάλης Σεβαστέρης, Δημήτρης Χριστοδούλου, Γιάννης Ρούσσος, Πάρις Ρούπος, Γιώργος Καραμανλής, Παναγιώτης Κούδας
+ special guests
* pre-recorded video
γενική είσοδος €10

Σάββατο, 25/7
21.00 Vicky Cristina Barcelona
23.00 Sin City

Κυριακή, 26/7
21.00 Αυτοκίνητα / Cars
23.00 Ατίθαση Καρδιά / Wild at Heart

Δευτέρα, 27/8 (Art Mondays)
21.00 Όχι Άλλο Καλοκαίρι / I Hate Summer (Πρεμιέρα)

Τετάρτη, 29/7
21.00 Φτηνά Τσιγάρα

Πέμπτη 30/7
21.00 Διονύσης Ατζαράκης – Παλικάρι (live)

Παρασκευή, 31/7
21.00 Kill Bill
23.00 Planet Terror

Σάββατο, 1/8
21.00 Πρωινό στο Τιφανις / Breakfast at Tiffany’s
23:00 Kill Bill

Κυριακή, 2/8
21.00 Ψάχνοντας τον Νέμο / Finding Nemo

Δευτέρα 3/8
21.00 The biggest 80s 90s party! Μπιγαλης Δακης Πωλίνα Μαντώ live

Τρίτη 4/8
21.00 Tonis Sfinos-Λαμπης Λιβιερατος live

Tετάρτη 5/8
21.00 Κωστας Μακεδονας-Γλυκερια-Μελινα Κανα


Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Stereophonic": Μια ελληνική θεατρική συμπαραγωγή υποψήφια για 13 βραβεία Τόνι!

Πρόκειται για την παράσταση σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions, με θέμα την ιστορία μιας ροκ μπάντας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.

"Uncanny valley": Οι Rimini Protokoll συμμετέχουν με περφόρμανς στο Athens Digital Arts Festival

Η γερμανική θεατρική ομάδα που δημιούργησε το επιδραστικό θεατρικό κίνημα Reality Trend έρχεται στο Ρεξ, με μια περφόρμανς με πρωταγωνιστή ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ.