Basegrill Athens
Ο χώρος της διάσημης κρεατερί του Περιστερίου είναι ατμοσφαιρικός και ζεστός, σαν αστικό μπιστρό, ενώ η κουζίνα και το προσωπικό παίζουν στα δάχτυλα τις προχωρημένες κοπές με έντονο ελληνικό πρόσημο, που δίνουν ταυτότητα στο μενού. Το δημοφιλές «αβγό σε φωλιά πατάτας» παραμένει λιχούδικο φαβορί, τα λουκάνικα από μαύρο χοίρο, πρόβατο ή μοσχάρι είναι απροσπέραστα, όπως και η σπαλομπριζόλα των ψυγείων ωρίμανσης. Τα γλυκά υπογράφει ο Διονύσης Αλέρτας. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€40 - €50
Πληροφορίες:
Δευτ.-Κυρ. 1 μ.μ.-1 π.μ.
Σχετικά άρθρα
Τα αγαπημένα εστιατόρια του Βαγγέλη Περρή
Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.
ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥViral πριν αυτό γίνει κουλ: Μπαρ και εστιατόρια της Αθήνας που έκαναν αμέσως σουξέ
Πολύ πριν το "Μανάρι", το "Βουλκανιζατέρ" και το "Pharaoh", υπήρξαν το "Mamacas", το "Drunk Sinatra", το "Rock & Balls". Μέρη δηλαδή που έκαναν χαμό από την πρώτη κιόλας ημέρα της ύπαρξής τους.
Σπύρος Λιάκος: "Κανείς δεν μπορεί να ανεβεί το Έβερεστ μόνος του"
Με αφορμή το άνοιγμα του νέου Basegrill στη Γλυφάδα κάναμε μια συζήτηση με τον Σπύρο Λιάκο που είχε τα πάντα, από συνεργασίες που κρατάνε στο χρόνο και νέες προκλήσεις, έως "χελώνες" που ανεβαίνουν απάτητες κορυφές…
"Basegrill": Απλώς ασυναγώνιστο
Οι δημιουργοί του "Basegrill", ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκος, δεν σταματούν να ανανεώνουν το ονομαστό τους εστιατόριο στο Περιστέρι, κρατώντας το στην αιχμή της κρεατοφαγικής σκηνής της πόλης.
Basegrill
Στην πηγή του κρέατος
"Basegrill": ο αθηναϊκός ναός του κρέατος
Ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκου εξελίσσουν συστηματικά το ονομαστό τους εστιατόριο στο Περιστέρι, κρατώντας το στην αιχμή της κρεατοφαγικής σκηνής της πόλης.
6 στέκια που νοστιμίζουν το Περιστέρι
Κρέας και ψάρι για βραβείο, μοντέρνες ταβέρνες, ανατρεπτικές gastro pub αλλά και προχώ streetfood βάζουν την πινελιά τους στο γευστικό χάρτη της μεγάλης συνοικίας.