Basegrill

Στην πηγή του κρέατος

Basegrill

Eίναι πολλοί και διαφορετικοί οι λόγοι που το "Basegrill" κρατά σταθερά τα πρωτεία στην κρεατοφαγική σκηνή της πόλης, αν όμως έπρεπε να ξεχωρίσουμε έναν από αυτούς, θα ήταν χωρίς αμφιβολία οι ίδιοι οι δημιουργοί του. Οι αδερφοί Λιάκου δεν επαναπαύονται ούτε στιγμή στις δάφνες τους, φροντίζοντας να ανανεώνουν διαρκώς το αγαπημένο εστιατόριο του Περιστερίου, που μας πρωτοσύστησε μια διαφορετική άποψη στην απόλαυση του κρέατος. Εκείνη δηλαδή που αναζητά με πάθος την καλύτερη πρώτη ύλη, καλλιεργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς της, και επενδύοντας πρώτοι με επιμονή και γνώση σε αυτόχθονες φυλές που κινδύνευαν υπο εξαφάνιση, όπως ο αυθεντικός ελληνικός μαύρος χοίρος και η στεπική αγελάδα τύπου Κατερίνης. Έτσι, λοιπόν, κάθε φορά που πιάνουμε τραπέζι στο "Basegrill" και ειδικά τώρα με την Τσικνοπέμπτη προ των πυλών, ξέρουμε πως εδώ θα απολαύσουμε κρέας στην καλύτερή του εκδοχή, αλλά και το πολυβραβευμένο μοσχαρίσιο συκώτι και τα φημισμένα αβγά με πατάτες.

Tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα πολύ ξεχωριστά homemade αλλαντικά και λουκάνικα που παράγονται στο ολοκαίνουργιο παρασκευαστήριο επεξεργασίας κρεάτων με την ονομασία Metameat που δημιούργησαν πρόσφατα οι αδερφοί Λιάκου. 

Περισσότερες πληροφορίες

Basegrill Athens

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα