Καστελόριζο

Ελληνική κυρίως αλλά και πολυσυλλεκτική, μοντέρνα προσέγγιση των ψαριών και των θαλασσινών και ολόφρεσκες πρώτες ύλες, προσφέρεται τόσο για ένα τσίπουρο με μεζεδάκια όσο για μεγάλα θαλασσινά γεύματα. Προνομιακή η θέση του εστιατορίου σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της αττικής ριβιέρας, επάνω στο λιμανάκι της Βάρκιζας, με απρόσκοπτη γαλανή θέα στο Σαρωνικό. Καλόγουστη σάλα και τραπεζάκια έξω στη βεράντα με ατμόσφαιρα νησιού.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
14/03/2024

"Καστελόριζο": Καλοκαίρι στη Βάρκιζα

Με φόντο την πάντα εντυπωσιακή θέα και το ζεν του απέραντου γαλάζιου να συνοδεύει τις σπεσιαλιτέ που μοσχοβολούν ιώδιο, εδώ έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε αιγαιοπελαγίτικο νησί.

Καστελόριζο

Θάλασσα γεύσεων

Καστελόριζο

Θαλασσινό πανόραμα

Στα νότια για φρέσκο ψάρι και βουτιές

Είναι σχεδόν αντανακλαστικό τώρα, μέσα στη θέρμη του Αυγούστου, το να πηγαίνουμε σε ωραία εστιατόρια και να δροσίζουμε τη σκέψη μας. Ιδού λοιπόν μια επιλογή από θαλασσινά πόστα από το Καβούρι μέχρι το Λαύριο.

Ο φετινός γευστικός χάρτης της παραλιακής

Είναι αυτή η εποχή που οι βόλτες μας ζητούν γαλάζια θέα και αίσθηση διακοπών, γι’ αυτό κι εμείς σας φτιάξαμε έναν άκρως χορταστικό χάρτη του φετινού παραλιακού μετώπου της Αθήνας με επιλογές για κάθε διάθεση από τον Φλοίσβο μέχρι το Σούνιο.