Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας (Ο)

Μια φαληριώτικη μονοκατοικία με ζεστό εσωτερικό και τραπέζια σε μια αυλή με πέργκολες, δεντράκια και φωτάκια σε γιρλάντες, όπου τρως με φόντο τα φιστικί παραθυρόφυλλα και τις νοσταλγικές ρετρό διαφημίσεις στους τοίχους. Μεζέδες, κάποιοι από τους οποίους με κρητικές αποχρώσεις, έμφαση στα κρεατικά και αρκετά μεγάλες μερίδες. Παρ., Σάβ. ζωντανή μουσική.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €20

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πάσχα στην Αθήνα: Εστιατόρια και ταβέρνες για μια νόστιμη Ανάσταση και Λαμπρή

Το ρητό θέλει Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό, αν όμως για φέτος ξεμείνετε στην πρωτεύουσα (ή αν η πρωτεύουσα είναι το χωριό σας), δε χάλασε κι ο κόσμος: οι παρακάτω προτάσεις σας φωνάζουν "δέβρο έξω", με μαγειρίτσες και μεζεδάκια να στρώνουν το δρόμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/04/2023

15 εμπειρίες για Καλό Πάσχα στην Αθήνα!

Από τις πιο ψαγμένες λειτουργίες και τελετουργικά δρώμενα ως τα πιο ιδιαίτερα τραπέζια σε φάρμες και αθηναϊκές ταράτσες, συγκεντρώσαμε ιδέες που θα ομορφύνουν το Πάσχα στην πόλη.

24 ιδέες για Πάσχα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες της Αθήνας

Ας μυρίσουν οι αμνοί, οι μαγειρίτσες και τα κοκορέτσια! Πρωτομαγιά και Πάσχα μαζί, κι εμείς σας δίνουμε ιδέες για να το γιορτάσετε τρώγοντας έξω, με προτάσεις ερεθιστικές. Χαζεύοντας τη θέα της πόλης, στο κέντρο και σε εξοχές, σε ταβέρνες και καλά εστιατόρια. Πασχαλινή ευωχία, ανοιξιάτικες μυρωδιές, αλεγκρία και γευστική ανάταση!

Πάσχα στην Αθήνα: 16 γευστικά σενάρια γιορτής

Ξεκινούν το βράδυ του Μ. Σαββάτου και κάνουν κρεσέντο την Κυριακή του Πάσχα: εστιατόρια και ταβέρνες απλώνουν πραμάτεια τους –αρνιά, κατσίκια και τροφαντές συκωταριές– στρώνοντας το δρόμο για πληθωρικά οικογενειακά και φιλικά φαγοπότια.

«Ο Τζίτζιρας κι ο Mίτζιρας» τρώνε κεμπάπ και σφακιανόπιτα

Πληθωρικές μερίδες και καλές τιμές σε ένα φαληριώτικο στέκι με φιλική διάθεση και χρωματική ζωντάνια.

Μαγειρίτσα και σούβλα σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

Στο φινάλε της εβδομάδας των παθών και της νηστείας ­βράζουν κατσαρόλες και σπινθηρίζουν κάρβουνα αλλά κι ελληνικό ταμπεραμέντο. 

Κυριακή του Πάσχα: οβελία, χόρευε

Δεν θα ’ναι όλα σούβλας τα αρνιά και τα κατσίκια που θα ψήσουν ο ταβέρνες και τα εστιατόρια. Θα είναι και στο φούρνο, στα κάρβουνα, κοντοσούβλι, ρολάκια… Μαζί έξτρα μερίδα μαγειρίτσα, για όσους θέλουν μεσημεριανό refill.