Capanna

Μια λιλιπούτεια πιτσαρία-τρατορία με μπόλικο hype: με το που άνοιξε κατακλύστηκε από καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, δημοσιοσχεσίτες και κολωνακιώτικο κοινό. Καθισμένοι είτε στο λιτό εσωτερικό είτε στα τραπέζια που στήνονται έξω στον πεζόδρομο θα δοκιμάσετε πολύ καλή πίτσα, η ζύμη της οποίας –λεπτή και τραγανή– μοιάζει με ανάλαφρο χωριάτικο ψωμί, αλλά και ζυμαρικά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Η ανανέωση της πίτσας: πού θα δοκιμάσετε τη νέα τάση της πόλης

Μεγάλη εφεύρεση η πίτσα, κι εν Αθήναις όλο κι εξελίσσεται, έχοντας αποκτήσει πολλούς φανατικούς. Ιδού τέσσερις διευθύνσεις για δημιουργίες με ωραίο, τραγανό, λεπτό και μυρωδάτο ζυμάρι και καλοδιαλεγμένα toppings που σου κλέβουν την καρδιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/10/2014

Pizza top-ing! Οι καλύτερες πίτσες της Αθήνας

Δαγκώνουμε τη… λαμαρίνα με μια από τις πιο δημοφιλείς λιχουδιές του πλανήτη και ψάχνουμε στους ξυλόφουρνους των εστιατορίων για τις τοπ πίτσες της Αθήνας. Δεν είναι εύκολη δουλειά –αφού πλέον είναι πολλές οι αυθεντικές και ξεχωριστές προτάσεις στην πόλη–, είναι όμως σίγουρα ευχάριστη!

Capanna

Κοσμικό, με ενδιαφέρον «καθιστικό» στο πεζοδρόμιο. Καλή πίτσα και πάστα αλλά και τιμές που «τσούζουν».

Οι καλύτερες πίτσες της πόλης

Άργησε λίγο, αλλά η λεπτή, τραγανή ζύμη ήρθε για να μείνει. Από τις πιο απλές μέχρι τις πιο περίτεχνες πτυχές του, το σπαρμένο με διάφορα υλικά σενάριο έχει ωραία πλοκή. Ιδού εννιά σημεία όπου το ιταλικό ρεύμα κυλάει ισχυρό.