Σε… απευθείας σύνδεση με την ιαπωνο-περουβιανή κουζίνα Nikkei, χωρίς να λείπουν οι ευρύτερες νοτιοαμερικανικές αναφορές, το δημοφιλές bar-restaurant της Γλυφάδας αποτελεί ένα από τα αγαπημένα meeting points των νοτίων, και όχι μόνο. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όλη η δράση συγκεντρώνεται στον signature εξωτικό κήπο του "Huracan", μια αληθινή όαση αποσύνδεσης από τη συνεχή ένταση της πόλης.
Βamboo και πέτρα "καδράρουν" τον υπέροχο κήπο που αφήνει τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και τις ροζ μπουκαμβίλιες να σαγηνεύσουν. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η γεύση του "Huracan", που παντρεύει τις ιαπωνικές μαγειρικές τεχνικές με τα υλικά της περουβιανής γης. Οι δύο πολιτισμοί, της Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής, πρωταγωνιστούν σε πιάτα με πολυεπίπεδες ιδέες, φίνες γεύσεις και εκρηκτικά χρώματα.
Το διαπιστώνεις στο nigiri λευκού ψαριού όπου η κρέμα φιστικιού δένει φινετσάτα με τα σπαράγγια της θάλασσας και το αβγολέμονο. Εκπλήξεις επιφυλάσσει και το ολοκαίνουργιο μενού που κάνει ένα ενδιαφέρον άνοιγμα σε πιο comfort προσανατολισμό. Κάπως έτσι, το κομψό και απολαυστικό γαστρονομικό παζλ συμπληρώνουν παιχνιδιάρικά πιάτα, όπως τα tacos με χταπόδι, αλλά και η λίστα με τα –ιδανικά για pairing– κοκτέιλ της δουλεμένης λίστας.