Ακύρωση της παράστασης "Βάκχες" της Λένας Κιτσοπούλου

Έκτακτη ακύρωση για τις «Βάκχες» της Λένας Κιτσοπούλου, που είχαν προγραμματιστεί για τις 20-22 Ιουλίου στην Πειραιώς 260. Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ανακοίνωσε ότι η παράσταση ματαιώνεται οριστικά για λόγους υγείας.

Λένα Κιτσοπούλου

Έκτακτη ακύρωση για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού. Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ανακοίνωσε ότι οι "Βάκχες" σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, που είχαν προγραμματιστεί για τις 20 έως 22 Ιουλίου 2026 στην Πειραιώς 260, ακυρώνονται οριστικά για λόγους υγείας.

Βάκχες Λένα Κιτσοπούλου Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026
©Lena Kitsopoulou

Η είδηση αυτή στερεί από το κοινό μια παράσταση που αναμενόταν να συζητηθεί όσο λίγες. Η ανατρεπτική δημιουργός ετοίμαζε μια βουτιά στον Ευριπίδη μακριά από κάθε κλασική σύμβαση. Αντί για χιτώνες και ιεροπρέπεια, θα βλέπαμε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ μαύρου χιούμορ, γκροτέσκο αισθητικής και σκληρής σάτιρας για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, με το θέατρο να φτάνει στα όρια της περφόρμανς.

Όσοι έχετε ήδη αγοράσει εισιτήρια, η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει αυτόματα μέσω της πλατφόρμας αγοράς. Αν, ωστόσο, τα προμηθευτήκατε από φυσικό σημείο πώλησης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα ταμεία του Φεστιβάλ στο email tickets@aefestival.gr ή στο τηλέφωνο 2104834913, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 με 17:00. Μια ταλαιπωρία για τους θεατές, αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία των συντελεστών. Περαστικά και γρήγορη επάνοδο στη σκηνή!

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο Λάμπρος Φισφής σε περιοδεία: Εσύ που θα τον δεις τον Σεπτέμβριο;

Στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής κάνει περιοδεία ο Λάμπρος Φισφής τον Σεπτέμβριο 2026 με την τελευταία του stand up comedy παράσταση "Πολύ καλύτερα τώρα…".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2026

Ένοχος ή αθώος; Στο "The Jury Experience" η ετυμηγορία είναι δική σου

Στον κινηματογράφο Δαναό μπορείς να γίνεις ένας από τους ενόρκους που θα αποφασίσουν για την τύχη του κατηγορουμένου στην διαδραστική παράσταση - εμπειρία "The Jury Experience".

Πρόλαβε εισιτήρια για τη Νένα Μεντή και το "Μια ζωή – Ο μονόλογος μιας μοδίστρας"

Ο συγκλονιστικός μονόλογος του Πέτρου Ζούλια "Μια ζωή – Ο μονόλογος μιας μοδίστρας" με ερμηνεύτρια την Νένα Μεντή συνεχίζει την περιοδεία του στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο.

4 σκηνοθέτες αποκαλύπτουν τη "στιγμή-κλειδί" των παραστάσεων που έρχονται από τους Φιλίππους στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ και το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ενώνουν δυνάμεις. Τέσσερις σκηνοθέτες του 69ου Φεστιβάλ Φιλίππων αποκαλύπτουν τις στιγμές-κλειδιά των παραστάσεών τους, όπου ο μύθος, η όπερα και το θέατρο σκιών συναντούν το σήμερα.

"Για τρία ψυγεία και ένα πλυντήριο": Έλλη Τρίγγου και Γιάννης Κουκουράκης σε μια συγκλονιστική παράσταση

Για την ιστορία περισσότερων από 4.000 Ελληνόπουλων που δόθηκαν για υιοθεσία μιλά η παράσταση που έρχεται στην Αθήνα τη νέα σεζόν 2026-27.

"Τερματικός Σταθμός: Circus City": Η εμπειρία της μετανάστευσης συναντά το θέατρο και τη ραπ μουσική

Σε έναν σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης εκτυλίσσεται το έργου του/της/του Ουίτσι που περιμένουμε το 2027 στο Θέατρο "Μπέλλος", το οποίο μετατρέπει την πόλη σε ένα σύγχρονο τσίρκο επιβίωσης.

Open call από το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για το πρόγραμμα του 2027

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ετοιμάζεται για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 2027 και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων.