Ο Πάρις Ρούπος (ξανα)λέει "Όχι μανάδες"

Ο γνωστός κωμικός επιστρέφει στο θέατρο Άβατον για έναν δεύτερο και τελευταίο κύκλο παραστάσεων με τη νέα του stand up παράσταση.

Πάρις Ρούπος Όχι Μανάδες © Studio Reskos

Για ένα δεύτερο και τελευταίο κύκλο επιστρέφει με το νέο του stand up σόλο "Όχι μανάδες” ο Πάρις Ρούπος στο θέατρο Άβατον. Μετά την πρόσφατη περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα που μέτρησε πάνω από τριάντα πόλεις, ο γνωστός κωμικός έρχεται από 20 Οκτωβρίου και για λίγες παραστάσεις σε μία από τις σκηνές της Αθήνας που φιλοξενούν σταθερά stand up comedy παραστάσεις. 

Ο Πάρις Ρούπος κατεβάζει ακόμα περισσότερο το dimmer στο ήδη σκοτεινό σύμπαν του, όπου ο Bob Ross συναντά τον Κώστα Καρυωτάκη, με μια κουστωδία από μικρά εμβόλιμα αστεία, αναπάντεχα λογοπαίγνια, λεπτή ειρωνεία, θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας και άτεχνα τραγούδια με παράξενους στίχους. 

Στην παράσταση που κάθε φορά θα συναντάμε και ένα διαφορετικό act, επιτρέπεται να ειπωθούν όλα, αλλά "παιδιά, όχι μανάδες!”.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Όχι μανάδες

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 80 '

Μικρότερα αστεία, αναπάντεχα λογοπαίγνια, λεπτή ειρωνεία, θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας και τραγούδια με παράξενους στίχους συνθέτουν τον σκοτεινό κόσμο της νέας παράστασης του γνωστού κωμικού, όπου ο Bob Ross συναντά τον Κώστα Καρυωτάκη, με διαφορετικό opening act κάθε φορά. Η παράσταση στις 24/4 θα βιντεοσκοπηθεί, μετά από δύο σεζόν στην Αθήνα και μια πανελλήνια περιοδεία που μέτρησε πάνω από 35 πόλεις.

Άβατον

Ευπατριδών 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.

"Uncanny valley": Οι Rimini Protokoll συμμετέχουν με περφόρμανς στο Athens Digital Arts Festival

Η γερμανική θεατρική ομάδα που δημιούργησε το επιδραστικό θεατρικό κίνημα Reality Trend έρχεται στο Ρεξ, με μια περφόρμανς με πρωταγωνιστή ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ.

"Glorious Epic": Έχεις ξαναδεί σύγχρονο χορό στο Alcatraz Strip Club;

Η χορογράφος Σοφία Μαυραγάνη παρουσιάζει μια "ένδοξη έπικ παράσταση χορού", μια ποιητική αλληγορία για την ομορφιά του αταίριαστου στο πιο φημισμένο στριπ κλαμπ της Αθήνας.