Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Ξεκινάει η δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορεία από και προς την Επίδαυρο

Το φετινό πρόγραμμα μετακίνησης των θεατών από και προς το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και τη Μικρή Επίδαυρο θα συνοδεύσει και τα φετινά Επιδαύρια.

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου©

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου ξεκινάνε τα φετινά Επιδαύρια, με ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων, που θα ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου. Πρεμιέρες εγχώριες και παγκόσμιες, διεθνείς συμπαραγωγές, αρχαίο δράμα και έργα σύγχρονων δημιουργών, αλλά και μουσική, αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό που θα βρεθεί στην Επίδαυρο κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στην προσπάθειά του να εξυπηρετήσει όσους θεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις, αλλά προβληματίζονται για τον τρόπο μετακίνησής τους και τα έξοδα, προσφέρει και φέτος ένα πρόγραμμα μεταφορών από και προς την Επίδαυρο (Αρχαίο Θέατρο και Μικρό Θέατρο) σε προνομιακή τιμή για το κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη μεταφορά στις 7-8/7

7/7 "Ιππόλυτος” στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
8/7 "Ιππόλυτος” στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου & συναυλία του Ψαραντώνη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

-Οι θεατές που διαθέτουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Επιδαύρου μπορούν να αγοράζουν με τον ίδιο τρόπο το εισιτήριο μετακίνησής τους στην προνομιακή τιμή των 14 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

-Η κράτηση γίνεται με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου της εκάστοτε παράστασης στην ίδια σελίδα αγοράς του εισιτηρίου.

-Η διάθεση των εισιτηρίων σταματάει 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση.

-Υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίου στο λεωφορείο, μόνο με πιστωτική κάρτα και με την επίδειξη προηγουμένως του εισιτηρίου της παράστασης.

-Το σημείο αναχώρησης είναι Μαρκόνι & Ιερά Οδός μπροστά από την έξοδο του μετρό "Ελαιώνας" στις 5 μ.μ.

-Ώρα επιβίβασης από Επίδαυρο: 20 λεπτά μετά το τέλος της παράστασης

-Το σημείο αποβίβασης μετά την επιστροφή θα γίνεται στην Πλατεία Συντάγματος (επί της Βασιλίσσης Σοφίας)

Πληροφορίες εισιτηρίων: aefestival.gr | Προπώληση εισιτηρίων: aefestival.gr, viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ιππόλυτος

  • Τραγωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Ο Ιππόλυτος, νόθος γιος του Θησέα και πιστός οπαδός της Άρτεμης, έχει εμμονή με την αγνότητα, απαξιώνει τον έρωτα, υβρίζει το γυναικείο φύλο. Η θεά του έρωτα, Αφροδίτη, θέλοντας να τον εκδικηθεί που δεν τη σέβεται, οργανώνει ένα σχέδιο εξόντωσής του, εμπνέοντας σφοδρό έρωτα για εκείνον στη μητριά του Φαίδρα. Η παράσταση εστιάζει στη μορφή της Αφροδίτης που στήνει ένα παιχνίδι εκδίκησης και παρακολουθεί με ηδονοβλεπτική ματιά πώς το ανθρώπινο είδος γίνεται άθυρμα των επιθυμιών της. Το μάτι της γίνεται μάτι μας και τα πρόσωπα απογυμνώνονται. Τα γυμνά σώματα μεταφέρουν την έκρηξη, τον πόθο, τη λαγνεία αλλά και την αγνότητα του γένους των ανθρώπων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
02/05/2024

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.