"Cock": Μια έξυπνη κωμωδιά για τη σεξουαλική ταυτότητα

Το βραβευμένο βρετανικό έργο του Μάικ Μπάρτλετ "Cock" σκηνοθετεί ο Γιάννης Διαμαντόπουλος στο θέατρο Broadway.

Cock Κώστας Μούντριχας©

"Τελικά τι είδους σύντροφο θέλουμε να έχουμε;". Αυτό είναι ένα ερώτημα που προκύπτει μέσα από την έξυπνη και παράλληλα αιχμηρή κωμωδία του "Cock" που έγραψε ο Μάικ Μπάρτλετ. Ο Βρετανός συγγραφέας μέσα από μια καλοζυγισμένη δομή προσεγγίζει με χιούμορ το θέμα της σεξουαλικής ταυτότητας κάνοντας την ίδια ώρα ένα καυστικό σχόλιο για τη στάση της σύγχρονης κοινωνίας απέναντι στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το βραβευμένο έργο (Olivier 2009) με τον… "πρόστυχο” τίτλο ("cock" σημαίνει "αντρικό μόριο" στην… καθόλου επιστημονική ορολογία) μας φέρνει μπροστά σε ένα ιδιαίτερο τρίγωνο που σχηματίζεται αναπάντεχα όταν ένας ομοφυλόφιλος άντρας γνωρίζει και ερωτεύεται μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να νιώθει απόλυτα διχασμένος. Ο Γιάννης Διαμαντόπουλος ανέλαβε να σκηνοθετήσει το έργο με πρωταγωνιστές τους Νικόλα Μπράβο, Θάνο Κρομμύδα, Αθηνά Ροδίτου και Στέλιο Κρητικό. Η παράσταση θ’ ανέβει στο θέατρο Broadway, την  Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και είναι ακατάλληλη για θεατές κάτω των 16 ετών.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε από το Viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Cock

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 90 '

Το βραβευμένο με Ολίβιε τολμηρό έργο μιλά για τη σεξουαλική ταυτότητα μέσα από την κατάρρευση της σχέσης ενός γκέι ζευγαριού, όταν ο ένας από τους δύο ερωτεύεται μια γυναίκα.

Μπρόντγουαιη (Broadway)

Αγ. Μελετίου 61Α & Πατησίων
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Θα έχει τα μάτια σου": Παράταση για την παράσταση-έκπληξη του Ηλία Κουνέλα

Η πρωτότυπη σκηνική σύνθεση παρατείνεται για τρίτο κύκλο παραστάσεων, από τις 10 Μαΐου ως και τις 30 Ιουνίου στην Κάμιρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Macbeth": Η Σοφία Χιλλ συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει Σαίξπηρ σε μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η σπουδαία ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζή παρουσιάζουν τη σαιξπηρική τραγωδία στην πρωτότυπη γλώσσα σε ένα αλώνι της Δυτικής Μάνης.

"Oι Παίχτες": Η παράσταση-φαινόμενο επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Το άγνωστο έργο του Γκόγκολ που έγινε η απόλυτη talk of the town παράσταση επί δύο σεζόν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και με τον Γιάννη Νιάρρο επικεφαλής ενός εκρηκτικού θιάσου, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία!

"Emotional dogs": Μια χορογραφία για το τραύμα ανεβαίνει στο Bios

Η διατομεακή καλλιτέχνις Πηνελόπη Μωρούτ επιστρέφει στην αθηναϊκή χορευτική σκηνή με την τρίτη της παράσταση, ερμηνεύοντας μαζί με τον Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου.

Το "Γράμμα στον πατέρα" του Κάφκα ξεδιπλώνεται στο H.ug

H ομάδα Αbnormal μεταφέρει θεατρικά την επιστολή του Φραντς Κάφκα που δεν παραδόθηκε ποτέ, με ερμηνευτές τους Φοίβο Παπακώστα και Δημήτρη Καταλειφό και μουσική του The Boy.

"Άλλες εποχές": Το αινιγματικό έργο του Πίντερ ανεβάζει το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων

Στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων "Λευτέρης Βογιατζής" ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη το έργο του Χάρολντ Πίντερ (που είναι περισσότερο γνωστό ως "Παλιοί καιροί").

"Η αξία της ζωής": Βασίλης Ρίσβας και Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλούν για τη συνάντησή τους με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Για το έργο της Τζέιν Άντερσον και τους ρόλους τους μίλησαν στο "α" οι δύο γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Ένα έργο που μιλά για μια ανείπωτη απώλεια αλλά και την ελευθερία του να ζήσεις όπως επιλέγεις εσύ.