Αττικό Άλσος: 7 + 1 παραστάσεις που δεν θα χάσουμε φέτος στο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής

Το πρώτο της φεστιβάλ διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι η Περιφέρεια Αττικής στο αμφιθέατρο «Κατίνα Παξινού» του Αττικού Άλσους, προσφέροντας πλήθος θεατρικών παραστάσεων στο κοινό με ελεύθερη είσοδο.

Ιωάννης Καποδίστριας - στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη 'Ιωάννης Καποδίστριας - στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη' Χρήστος Μποζίκης©

Οι πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Αττικής, ειδικά την τελευταία πρωτόγνωρη διετία, έχουν ενισχύσει σημαντικά το κομμάτι του πολιτισμού, προσφέροντας στο κοινό δωρεάν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε όλους τους δήμους της Αττικής. Φέτος, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και με τη συνεργασία του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Χάρη Ρώμα (που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα τον περασμένο Μάρτιο), διοργανώνεται, παράλληλα με τις άλλες δράσεις, το 1ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής στο Αττικό Άλσος, συγκεντρώνοντας πλήθος θεατρικών παραστάσεων και μουσικών events στο νέο θεατρικό στέκι του καλοκαιριού.

Η χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις
Γιώτα Εφραιμίδου©
"Η χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις"

Στο χώρο του υπαίθριου αμφιθεάτρου "Κατίνα Παξινού", όπου "φέτος χτυπάει η καρδιά του αττικού καλοκαιριού", όπως σημειώνει ο Γ. Πατούλης, ο Ιούλιος είναι αφιερωμένος στο θέατρο, με ένα πολυφωνικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου στο οποίο πρωταγωνιστούν πολλοί γνωστοί κι αγαπημένοι καλλιτέχνες. Η Περιφέρεια Αττικής αναβάθμισε με συστηματική δουλειά τον γνωστό αυτό χώρο πολιτισμού, έτσι ώστε να είναι έτοιμος να υποδεχτεί σε καθημερινή βάση τους θεατές, ενώ προωθώντας τη δυνατότητα διαδικτυακής κράτησης θέσεων εξασφαλίζει την καλύτερη λειτουργία του φεστιβάλ. "Για εμάς", τονίζει ο κ. Πατούλης, "ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ένα απαραίτητο στοιχείο ευζωίας, ένα δημοκρατικό αγαθό που πρέπει να είναι προσβάσιμο στο σύνολο της κοινωνίας. Γι’ αυτόν το λόγο, η Περιφέρεια Αττικής ανοίγει παράλληλα την αγκαλιά της στους δήμους της και προσφέρει εξαίρετες πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας, ώστε και αυτό το καλοκαίρι να ανθίσει ο πολιτισμός σε κάθε μέρος της Αττικής μας". Σε δήλωσή του για το φεστιβάλ και τη δράση της Περιφέρειας, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Χάρης Ρώμας, υπογραμμίζει: "Ο πολιτισμός είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας, και ως Περιφέρεια Αττικής πιστεύουμε βαθιά ότι πρέπει επίσης να είναι κορυφαία επιλογή. Προς αυτή την κατεύθυνση δημιουργούμε όλες εκείνες τις συνθήκες και προϋποθέσεις ανάδειξης του πολιτισμού μας, μέσα και από την υλοποίηση του φεστιβάλ. Η αγάπη για την τέχνη, το θέατρο, τη μουσική σημαίνει παράλληλα και αγάπη για όλες εκείνες τις αξίες που συνδιαμορφώνουν αυτό που αποκαλούμε "πολιτισμένος άνθρωπος”.

Μαρίκα Νίνου - Σαν άστρο
Alex Kat©
"Μαρίκα Νίνου - Σαν άστρο"

Η ιστορική και πολιτιστική μνήμη πρωτοστατεί στο πλούσιο πρόγραμμα με μουσικοθεατρικές κατά βάση παραστάσεις, η κωμωδία έχει όπως πάντα το καλοκαίρι την τιμητική της, ενώ δεν λείπει ο χορός. 

Στις 19 Ιουλίου παρουσιάζεται το παραστασιακό μέρος του τρίπτυχου project "Ιωάννης Καποδίστριας, στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη" της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟΑ για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης. Η προσωπικότητα του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας έρχεται στο προσκήνιο μέσα από κείμενα που έγραψαν η γενική διευθύντρια της υπηρεσίας, Πολυξένη Αδάµ-Βελένη, και ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία, Αστέριος Πελτέκης. Την Κυριακή 10 Ιουλίου το Θέατρο Κάτω απ’ τη Γέφυρα περιμένει τους μικρούς θεατρόφιλους στις "Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη", σε σκηνοθεσία του Νίκου Δαφνή. Η παράσταση, που ενώνει τρία έργα του κωμωδιογράφου, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του συγγραφέα Δημήτρη Ποταμίτη για την επέτειο 20 χρόνων από το θάνατό του.

Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη
"Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη"

Ο Ένκε Φεζολάρι παρουσιάζει τη "Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις" της Ορνέλα Βόρπσι στις 11/7. Ένα δυναμικό μανιφέστο ενάντια στην πατριαρχική δομή της πατρίδας της συγγραφέα αλλά και του σκηνοθέτη, της Αλβανίας, με μια γυναικεία ερμηνευτική ομάδα: Αμαλία Αρσένη, Vefi Redhi, Αθηνά Καραγιώτη. Ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Μάρκελλος με την "Χορευτική πανούκλα / Dancing plague" (12/7), που είδαμε την άνοιξη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και ερμηνευτής μας μεταφέρει μέσα από την παράσταση στο Στρασβούργο του 1518, και σε ένα πραγματικά αξιοπερίεργο γεγονός, όταν χιλιάδες πολίτες των κατώτερων τάξεων άρχισαν να χορεύουν στους δρόμους μέχρις εξαντλήσεως. Κύρια πηγή έμπνευσης για την συγγραφή του έργου αποτέλεσε η ιστορική μελέτη του John Waller "A Time to Dance, A Time to Die: The Extraordinary Story of the Dancing Plague of 1518”. Συμπρωταγωνιστούν οι Ελένη Στεργίου, Γιάννης Μαστρογιάννης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Ilya Algaer, Μυρτώ Παπά, Σταύρος Ζαφείρης και Λευτέρης Βενιάδης. 

Χορευτική Πανούκλα/Dancing Plague
Alex Kat©
"Χορευτική Πανούκλα/Dancing Plague"

Μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της χρονιάς έρχεται στο Αττικό Άλσος στις 13/7. Η sold out παράσταση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης Μαριάννας Κάλμπαρη "Μαρίκα Νίνου - Σαν άστρο" ξεδιπλώνει τον γοητευτικό κόσμο του ρεμπέτικου τραγουδιού μέσα από την περιπετειώδη ζωή της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρίκας Νίνου.

Διαβάστε Επίσης

Συνεργάτης της σκηνοθέτιδας στη δραματουργία αλλά και στη σκηνοθεσία είναι ο Γιάννος Περλέγκας, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στην ζωντανή ερμηνεία των τραγουδιών, τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση, ενώ συμπρωταγωνιστεί με τους Ευγενία Αποστόλου, Βερόνικα Δαβάκη, Δημήτρη Μαγγίνα και Μάνο Στεφανάκη. Μαζί με τον Γιάννο Περλέγκα επί σκηνής βρίσκονται οι μουσικοί Αυγερινή Γάτση, Στράτος Γκρίτζαλης και Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Η μεγάλη πλεκτάνη
"Η μεγάλη πλεκτάνη"

Στις 15 του μήνα μια "Μεγάλη πλεκτάνη" στήνεται στο Αττικό Άλσος με προεξάρχων τον Λεωνίδα Κακούρη. Ο λόγος για την πολιτική σάτιρα του πολυβραβευμένου συγγραφέα της "Μεθόδου Γκρόνχολμ" Τζόρντι Γκαλθεράν που εξελίσσεται σε γαϊτανάκι ανατροπών και αποκαλύψεων με αφετηρία ένα πολιτικό σκάνδαλο. Συμπρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Ματσούκα, Θανάσης Πατριαρχέας, Χάρης Γρηγορόπουλος και Κατερίνα Νικολοπούλου, σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου. Το Θέατρο Στοά γιορτάζει τα 50 του χρόνια με την παράσταση "Ακούω ήχον κώδωνος" (22/7). Ο κατεξοχήν ερμηνευτής των έργων και έμπιστος του Μποστ, Θανάσης Παπαγεωργίου, παρουσιάζει μια σκηνική σύνθεση αποσπασμάτων από το σύνολο της συγγραφικής του παραγωγής που ανεβάζει στη σκηνή 20 ήρωες του Μποστ από έναν 15μελή θίασο και μια μικρή λαϊκή ορχήστρα, σε μουσικές του Βασίλη Δημητρίου και νέα τραγούδια του Διονύση Τσακνή.

Διαβάστε Επίσης

Οι δημιουργοί του Θεάτρου Στοά που ιδρύθηκε το 1971, συμπρωταγωνιστούν με τους Αργύρη Παυλίδη, Γιώργο Ζιόβα, Ευδοκία Σουβατζή, Άννα Μονογιού, Εύα Καμινάρη, Άρη Τρουπάκη, Μαρία Νίκα, Αναστασία Κονίδη, Δήμητρα Κόκκορη, Γιλμάζ Χουσμέν, Χρήστο Καρύπη και τον Διονύση Τσακνή σε έναν ιδιαίτερο ρόλο. 

Ακούω ήχον κώδωνος
"Ακούω ήχον κώδωνος"

Το διήμερο 3-4 Αυγούστου την αυλαία στις 30 μέρες που αφιέρωσε η Περιφέρεια Αττικής στο 1ο της Φεστιβάλ στο Αττικό Άλσος ρίχνει η "Μήδεια" του Μποστ από το Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού. Η παράσταση που στις 8-9/7 κατηφορίζει προς την Επίδαυρο, σηματοδοτεί την πρώτη παρουσίαση νεοελληνικού έργου στο Αργολικό Θέατρο και μάλιστα ενός έργου-σταθμός.

Διαβάστε Επίσης

Γραμμένη το 1993 σε δεκαπεντασύλλαβο στίχο, η "Μήδεια” είναι μια εκρηκτική κωμωδία στα όρια της επιθεώρησης για την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, η οποία αγγίζει τη δική μας εποχή μέσα από τη γλαφυρή και "πικάντικη” γλώσσα του Μέντη Μποσταντζόγλου. Πρωταγωνιστούν οι Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Σταύρος Σβήγκος, Γιώργος Γλάστρας, Θανάσης Δήμου, Άνδρη Θεοδότου, Στέλιος Ιακωβίδης, Σύρμω Κεκέ, Μαρία Κοσκινά, κ.ά.

Μήδεια του Μποστ
Ελίνα Γιουνανλή©
"Μήδεια" του Μποστ

Διαβάστε Επίσης

Bonus: Το Διαβαλκανικό Συνέδριο Αρχαίου Δράματος που οργανώνει η Περιφέρεια Αττικής στις 25/7. Ένας νέος διεθνής καλλιτεχνικός θεσμός, όπου υμνείται το αρχαίο δράμα ως διαχρονική πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, εκφράζοντας παράλληλα την εξωστρέφεια, την προβολή και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδος.

Στο πρώτο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής θα δούμε επίσης: 

"Άγουρα κεράσια" σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη με τους Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνο Καζάκο (14/7)

"Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου… Μ’ ένα όνειρο τρελό" σε σκηνοθεσία Στέφανου Οικονόμου με τους Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού, Βασιλική Γεωργικοπούλου, κ.ά. (16/7)

"Ιμάμ Μπαϊλντί" του Κώστα Παπαπέτρου με τους Θοδωρή Κατσικαλούδη, Βαγγέλη Πυρινή, Ιωάννα Προσμίτη. (17/7)

"Η Λεονί εν αναμονή" του Ζορζ Φεϊντό σε σκηνοθεσία του Τάσου Πυργιέρη. Ερμηνεύουν: Παναγιώτα Βιτετζάκη, Θάνος Λέκκας, Χρήστος Σταθούσης, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αλέξανδρος Βάρθης, κ.ά. (18/7)

Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν
"Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν"

"Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν" του Τζορτζ Μπέρναρντ Σο σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου. Ερμηνεύουν: ο Χρήστος Φωτίδης, η Έφη Ρασσιά, ο Πέτρος Αποστολόπουλος, ο Τάσος Μπλάτζιος και ο Τάσος Περάκης. Φιλική συμμετοχή η Μαίρη Βιδάλη. (23/7)

"The opposite of blood" & "Retention". Χορός των Kasper Ravnhøj και Rasmus Blad Björkvad. (24/7)

"Ικέτιδες" του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία και παραγωγή Δήμου Αβδελιώδη. (26/7)

"Ξεριζωμός", εμπνευσμένη από τη Μικρασιατική καταστροφή, σε σκηνοθεσία Άρτεμις Ιγνατίου και μουσική Μιράν Τσαλικιάν. Τραγουδάει η Μαριαλένα Ροζάκη. (28/7)

"Το προσφυγάκι" της Αιμιλίας Υψηλάντη. (29/7)

"Ο γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες" του Γιάννη Παπαθανασίου με τους Ναταλία Δραγούμη και Μέμο Μπεγνή. (30/7)

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες
"Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες"

"Το αίνιγμα του Χαμένου Θεού" καθολικά προσβάσιμη παράσταση σε σκηνοθεσία Χριστόφορου Χριστοφή και μουσική Νίκου Ξανθούλη. (1/8)

 

Τον Σεπτέμβριο έρχονται 30 μέρες μουσικής στο 1ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής και το Αττικό Άλσος. Μείνετε συντονισμένοι!

Περισσότερες πληροφορίες

Η χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις

 • Δραματοποιημένο Αφήγημα
 • Διάρκεια: 80 '

Η εποχή της δικτατορίας του Χότζα στην Αλβανία ξεδιπλώνεται μέσα από την προσωπική ιστορία της συγγραφέα από το 1970 έως τη διάλυση των χωρών του πρώην Ανατολικού Μπλοκ.

Άγουρα κεράσια

 • Κοινωνικό
 • Διάρκεια: 90 '

H νεαρή Μαρία παραβιάζει τους κοινωνικούς κανόνες και δίνει αφορμές να διαταραχτεί η ισορροπία της οικογένειας και να ξεσκεπαστούν τα κρυμμένα μυστικά.

Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου... Μ’ ένα όνειρο τρελό

 • Μουσικοθεατρική
 • Διάρκεια: 120 '

Ένα αφιέρωμα στην περιπετειώδη ζωή και το έργο της εμβληματικής στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Η μεγάλη πλεκτάνη

 • Κωμωδία
 • Διάρκεια: 100 '

Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας της «Μεθόδου Γκρόνχολμ» υπογράφει μια πολιτική σάτιρα με απρόβλεπτη εξέλιξη που αποκαλύπτει τις σκευωρίες της διπλανής πόρτας.

Ακούω ήχον κώδωνος

 • Σκηνική Σύνθεση
 • Διάρκεια: 120 '

Είκοσι ήρωες του Μποστ ζωντανεύουν σε μια σκηνική συρραφή αποσπασμάτων από το σύνολο του έργου του για την επέτειο των 50 χρόνων του Θεάτρου Στοά.

Χορευτική Πανούκλα/Dancing Plague

 • Μουσικοθεατρική
 • Διάρκεια: 105 '

Με αφορμή το μυστηριώδες γεγονός της χορευτικής φρενίτιδας που κατέλαβε χιλιάδες πολίτες του Στρασβούργου το 1518, χτίζεται μια αλληγορία για τη φθαρτότητα της ανθρώπινης φύσης.

Μαρίκα Νίνου - Σαν άστρο

 • Μουσικοθεατρική
 • Διάρκεια: 110 '

Η περιπετειώδης ζωή της ερμηνεύτριας, που κατέκτησε τη δική της θέση στον ανδροκρατούμενο χώρο του ρεμπέτικου, ζωντανεύει μέσα από πρωτότυπα κείμενα, ντοκουμέντα, ζωντανή μουσική, χορό και ακροβατικά.

Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν

 • Κοινωνικό
 • Διάρκεια: 100 '

Στο ηθογραφικό έργο του 1893, ο συγγραφέας πραγματεύεται τη σχέση μητέρας και κόρης, η οποία κλονίζεται όταν αποκαλύπτεται ότι την έχει μεγαλώσει κάνοντας το αρχαιότερο επάγγελμα.

Η Λεονί εν αναμονή

 • Κωμωδία
 • Διάρκεια: 80 '

Η ευρηματική ηθογραφία της γαλλικής αστικής κοινωνίας των αρχών του εικοστού έχεις ως κεντρική ηρωίδα τη Λεονί, που αισθάνεται τους πρώτους πόνους του τοκετού. Εκνευρισμένη, εκφράζει κάθε τόσο περίεργες απαιτήσεις στον σύζυγό της, ο οποίος ανήκει σε κατώτερη τάξη. Τα πράγματα στη ζωή του ζευγαριού δεν είναι τόσο απλά, καθώς έχουν περάσει μόνο οκτώ μήνες από τον γάμο τους και ο πρόωρος τοκετός μπορεί να προκαλέσει σχόλια σχετικά με την αγνότητα της κόρης. Οι γονείς της Λεονί λογομαχούν, ώσπου καταφθάνει η ιδιόρρυθμη μαμή και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Στο τέλος, μία σειρά παρεξηγήσεων πρόκειται να οδηγήσει σε ένα αναπάντεχο φινάλε.

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες

 • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
 • Διάρκεια: 80 '

Διασκευή του κλασικού έργου-ύμνος στην πίστη στον εαυτό μας με τη φαντασμαγορική τεχνοτροπία 3D mapping projection, σε πρωτότυπη μουσική και στίχους της μπάντας Αλγίμωτρα.

Μήδεια

 • Κωμωδία
 • Διάρκεια: 100 '

Η γλαφυρή σάτιρα-σταθμός για την ελληνική πραγματικότητα, γραμμένη το 1993 σε δεκαπεντασύλλαβο στίχο, σηματοδοτεί την πρώτη παρουσίαση νεοελληνικού έργου στην Επίδαυρο.

Ιωάννης Καποδίστριας, στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη

 • Σκηνική Σύνθεση
 • Διάρκεια: 60 '

Η παράσταση της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης ξαναδιαβάζει την πορεία της ζωής του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, σε συνδυασμό με ιστορικές αφηγήσεις και µουσικά ιντερµέδια που ερμηνεύονται ζωντανά.

Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη

 • Σκηνική Σύνθεση
 • Διάρκεια: 75 '

Οι τρεις κωμωδίες του Αριστοφάνη, «Ειρήνη», «Αχαρνής» και «Πλούτος» ενώνονται σε μία παράσταση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Μπαμπάδες με ρούμι" κερνούν οι Ρέππας-Παπαθανασίου αυτό το καλοκαίρι

Τα ανοιχτά θέατρα της Αττικής (αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας) πρόκειται να υποδεχτούν αυτή τη θερινή περίοδο την επιτυχημένη κωμωδία με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Σοφία Βογιατζάκη αλλά και τρεις νέες προσθήκες στο καστ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/05/2024

Χορός επί τρία για αυτή την εβδομάδα

Μία μαμά με την κόρη της, ένα γυναικείο ensemble κι ένα χορευτικό σύνολο με έναν μη χορευτή ανεβαίνουν τις επόμενες ημέρες σε τρεις σκηνές της πόλης.

Φεστιβάλ Κολωνού: Ανοίγει η πλατφόρμα για το Open Call του φθινοπωρινού μας ραντεβού στην Αθήνα

Ξεκινά σε λίγες μέρες η περίοδος υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων θεάτρου, χορού και μουσικής για το φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων στο θέατρο Κολωνού.

Ο "Κατά φαντασίαν ασθενής" περιοδεύει το καλοκαίρι σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια

Το σκηνοθετικό δίδυμο συνεχίζει τη μελέτη του πάνω στον Γάλλο κωμωδιογράφο που φώτισε μοναδικά την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση.

Τι θα πει η μάνα σου όταν δει το πτώμα σου

Γοητευτικές ιδέες κρύβονται πίσω από το πρωτοπαρουσιαζόμενο έργο που προέκυψε από τη Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του θεάτρου Πορεία, όμως, κατά το ανέβασμά του αποδεικνύεται φτωχότερο των προσδοκιών που δημιουργεί. | Powered by Uber

Άτλας της δεκαετίας του 2000

Η εντεκαετία 2000-10 έρχεται στο προσκήνιο σε μια παράσταση που υιοθετεί τη φόρμα ενός τηλεοπτικού reality. Μια ωραία ιδέα και μερικές ωραίες σκηνές δεν καταφέρνουν να απογειώσουν, ωστόσο, μια δουλειά που έχει δραματουργικά όσο και σκηνικά ζητήματα. | Powered by Uber

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας κλείνει τα 30 και ανακοινώνει το φετινό του πρόγραμμα

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, έμαθε τις δράσεις του φεστιβάλ (για τις οποίες έχει ανοίξει προπώληση) και σας λέει ποιες ξεχώρισε.