Παράσταση-εμπειρία «εκτός των τειχών» της Στέγης

Πρόσβαση άνευ ορίων στο πολισμό και στη τέχνη, προσφέρει σταθερά η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και μας καλεί σε μια παράσταση-εμπειρία στο Άσυλο Ανιάτων.

Παράσταση-εμπειρία «εκτός των τειχών» της Στέγης

Ο Πάρης Μέξης σκηνοθετεί και παρουσιάζει μαζί με μια ομάδα ηθοποιών (Άντρη Θεοδότου, Κωνσταντίνο Καϊκή, Μαρία Μοσχούρη, Θεοδώρα Ντούσκα, Ουσίκ Χανικιάν) το «Γλάρο Ιωνάθαν» που θα βασίζεται στο βιβλίο «Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον» του Ρίτσαρντ Μπαχ. Η αλληγορική ιστορία περιγράφει την προσπάθεια του ατόμου να γίνει αποδεκτό από την κοινωνία γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Η παράσταση απευθύνεται στο ευρύ κοινό και οπωσδήποτε σε ειδικές ομάδες κοινού με περιορισμένη δυνατότητα μετακίνησης, όπως ασθενείς, ηλικιωμένους, έγκλειστους ή κατοίκους ακριτικών περιοχών, ταξιδεύοντας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με αφετηρία το Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη. Έχει διάρκεια 50΄και θα παιχτεί τη Τετάρτη 14/10, 11 π.μ., τη Πέμπτη 15/10, 2 μ.μ., τη Παρασκευή 16/10, 8 μ.μ. και το Σάββατο 17/10, 11 π.μ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η κράτηση. Για κρατήσεις για το ευρύ κοινό: Δήμητρα Πιπιλή, Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών Ασύλου Ανιάτων, 2108646172, εσωτ. (160) & (101) & (103), E-mail: press@asylonaniaton.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"If I can not dance, I will not be a part of your revolution" δηλώνει η Μαρία Κολιοπούλου στο νέο της έργο

Στο νέο της χορογραφικό έργο μεγάλης κλίμακας, το ιδρυτικό μέλος της ομάδας Πρόσχημα συμπράττει με ερμηνεύτριες διαφορετικών ηλικιών και ικανοτήτων αναζητώντας την βαθιά απόλαυση της στιγμής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

"The last lunch" σερβίρει το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στην Ελλάδα

Το Theatre of the No, μετά την επιτυχία της παράστασης "Περιμένοντας τον Γκοντό", παρουσιάζει τη μουσική κωμωδία του Γιόελ Γούλφχαρτ σε σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα.

"Ηλικία και διακρίσεις" είναι το νέο θέμα του κύκλου συζητήσεων του Εθνικού

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που πυροδοτεί τον διάλογο για φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, έρχεται μία νέα συζήτηση με ελεύθερη είσοδο, όπου θα μιλήσουν μεταξύ άλλων η Μαριάννα Κάλμπαρη, η Αλίκη Αλεξανδράκη και ο Θέμης Πάνου.

To 3ο Φεστιβάλ σύγχρονου καλλιτεχνικού καμπαρέ έρχεται στο Red Jasper Cabaret Thatre

Το φεστιβάλ της καμπαρέ θεατρικής σκηνής της Κυψέλης είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει στο κοινό δέκα ημέρες με παραστάσεις θεάτρου, χορού, cabaret acts, music performances, aerial acrobatics, drag performances και πολλά ακόμη.

Θέλω να σου κρατάω το χέρι

Οι σύγχρονες σχέσεις και οι ρόλοι των δύο φύλων μέσα σε αυτές απασχολούν το πρώτο θεατρικό έργο του Ιορδανίδη, που κινείται με άνεση στο είδος της δραμεντί και παρουσιάζεται σε ένα φυσικό όσο και προσωπικό ανέβασμα. | Powered by Uber

Η κασέτα

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της Λούλας Αναγνωστάκη, και συνολικά της νεοελληνικής δραματουργίας, αποτυπώνει σχεδόν προφητικά, μέσα από μια οικογενειακή ιστορία, την Ελλάδα στο μεταίχμιο δύο εποχών. Ανεβαίνει από τον Μάνο Καρατζογιάννη σε μία προσεγμένη παράσταση με μερικές πολύ ωραίες ερμηνείες. | Powered by Uber

"Τότε, τώρα, πάντα": Πότε ξεκινά η νέα επιθεώρηση από τον Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος

Ο μετρ του είδους θα ξεκαλοκαιριάσει στο Θέατρο Άλσος με νέα επιθεώρηση και ταλαντούχους συνεργάτες.