Παράσταση-εμπειρία «εκτός των τειχών» της Στέγης

Πρόσβαση άνευ ορίων στο πολισμό και στη τέχνη, προσφέρει σταθερά η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και μας καλεί σε μια παράσταση-εμπειρία στο Άσυλο Ανιάτων.

Παράσταση-εμπειρία «εκτός των τειχών» της Στέγης

Ο Πάρης Μέξης σκηνοθετεί και παρουσιάζει μαζί με μια ομάδα ηθοποιών (Άντρη Θεοδότου, Κωνσταντίνο Καϊκή, Μαρία Μοσχούρη, Θεοδώρα Ντούσκα, Ουσίκ Χανικιάν) το «Γλάρο Ιωνάθαν» που θα βασίζεται στο βιβλίο «Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον» του Ρίτσαρντ Μπαχ. Η αλληγορική ιστορία περιγράφει την προσπάθεια του ατόμου να γίνει αποδεκτό από την κοινωνία γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Η παράσταση απευθύνεται στο ευρύ κοινό και οπωσδήποτε σε ειδικές ομάδες κοινού με περιορισμένη δυνατότητα μετακίνησης, όπως ασθενείς, ηλικιωμένους, έγκλειστους ή κατοίκους ακριτικών περιοχών, ταξιδεύοντας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με αφετηρία το Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη. Έχει διάρκεια 50΄και θα παιχτεί τη Τετάρτη 14/10, 11 π.μ., τη Πέμπτη 15/10, 2 μ.μ., τη Παρασκευή 16/10, 8 μ.μ. και το Σάββατο 17/10, 11 π.μ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η κράτηση. Για κρατήσεις για το ευρύ κοινό: Δήμητρα Πιπιλή, Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών Ασύλου Ανιάτων, 2108646172, εσωτ. (160) & (101) & (103), E-mail: press@asylonaniaton.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αριστερόχειρες" των 4frontal: Κλεφτή ματιά στην παράσταση

Δείτε τις νέες φωτογραφίες και το trailer του έργου της Νεφέλης Μαϊστράλη που παίζεται στο θέατρο Μπέλλος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/11/2022

Παράταση για "Αγγέλα Παπάζογλου" της Άννας Βαγενά

Η παράσταση βασίζεται στις μνήμες της σπουδαίας Μικρασιάτισσας, γυναίκας του ρεμπέτη Βαγγέλη Παπάζογλου, όπως τις διηγήθηκε στον γιο της Γιώργη Παπάζογλου, ο οποίος και τις κατέγραψε.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον "Αμπιγιέρ" του Ρόναλντ Χάργουντ

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο κλασικό έργο που φέρνει στο προσκήνιο ό, τι συμβαίνει ανάμεσα στα μέλη ενός θιάσου πίσω από την κουίντα με στόχο να μιλήσει για τις ανθρώπινες σχέσεις.

"2020: Obscene": Χορευτικό μανιφέστο στη Στέγη

Από αύριο ξεκινά η προπώληση για την περφόρμανς-μανιφέστο της Αλεξάνδρας Μπαχτσετζή που μιλά για το "άσεμνο" και τον ερωτισμό.

Η "Κοριτσιέρα των Βούρλων" στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στα εκατοντάδες κορίτσια που για πολλές δεκαετίες άσκησαν έγκλειστες το επάγγελμα της πορνείας στα Βούρλα.

Πειραματιστές και "Προβοκάτορες" στο Εθνικό

Απόφοιτος της Σχολής Σκηνοθεσίας του Εθνικού Θεάτρου ο Ορέστης Σταυρόπουλος ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με το έργο "Οι προβοκάτορες" του Γιάννη Αποσκίτη.

Τέσσερις επαναλήψεις που αξίζουν

Ο χορός των επιτυχημένων παραστάσεων συνεχίζει με τέσσερις αξιόλογες παραστάσεις.