Νέα οντισιόν για τον Billy Elliot

Με οντισιόν αναζητά ο Δημήτρης Λιγνάδης τον πρωταγωνιστή για την επόμενη υπερπαραγωγή του Παλλάς, το «Billy Elliot, The Musical».

Νέα οντισιόν για τον Billy Elliot

«Μικρός αλλά τεράστιος»: έτσι αποκαλεί ο Δημήτρης Λιγνάδης το αγόρι ηλικίας 10 έως 14 ετών που θα γίνει ο πρωταγωνιστής του «Billy Elliot The Musical», γνωστού από την Οσκαρική δραματική κομεντί του 2000 (ελληνικός τίτλος: «Γεννημένος χορευτής»). Πρόκειται για την ιστορία ενός εντεκάχρονου Βρετανού, ο οποίος, το 1984, με φόντο την απεργία των ανθρακωρύχων, παρατάει το μποξ και δίνεται ολόψυχα στο αληθινό του πάθος: τον χορό. Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα σκηνοθετήσει τη μιούζικαλ εκδοχή του story δια χειρός Lee Hall και στην μουσική του Elton John, μιας και το «Billy Elliot The Musical» θα είναι η επόμενη μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή που θα δούμε στο Παλλάς (από τον ερχόμενο Οκτώβριο).

Γι’ αυτό, το Σάββατο 13/6 και την Κυριακή 14/6 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ο Δημήτρης Λιγνάδης με τους συνεργάτες του θα βρίσκονται στο Παλλάς για να επιλέξουν τον καλύτερο από τους καλύτερους από όλη την Ελλάδα. Όσα αγόρια ηλικίας 10 έως 14 χρονών χορεύουν, τραγουδούν και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να προσέλθουν με τους γονείς τους έχοντας ένα σύντομο βιογραφικό και μια φωτογραφία.

Επίσης, τα Αθηναϊκά Θέατρα αναζητούν άνδρες ηθοποιούς με δεξιότητες στον χορό και το τραγούδι («σκηνική» ηλικία 30-50 ετών), που θα συμμετάσχουν στα μουσικοχορευτικά σύνολα (ανθρακωρύχοι, αστυνομικοί) για τις ανάγκες του μιούζικαλ Billy Elliot του Lee Hall σε μουσική Elton John και σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη στο θέατρο Παλλάς που θα ανέβει τον Οκτώβριο 2015. Για δήλωση συμμετοχής, είναι απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού και φωτογραφίας μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο production@a-th.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην οντισιόν του «Billy Elliot The Musical», μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Φανή Μπαλανίκα στο 2111026268 και στο production@a-th.gr , Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-19:00.

φωτό: ο Τζέιμι Μπελ ή, αλλιώς, ο Μπίλλι Έλλιοτ της Οσκαρικής ταινίας του 2000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Θα έχει τα μάτια σου": Παράταση για την παράσταση-έκπληξη του Ηλία Κουνέλα

Η πρωτότυπη σκηνική σύνθεση παρατείνεται για τρίτο κύκλο παραστάσεων, από τις 10 Μαΐου ως και τις 30 Ιουνίου στην Κάμιρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Macbeth": Η Σοφία Χιλλ συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει Σαίξπηρ σε μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η σπουδαία ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζή παρουσιάζουν τη σαιξπηρική τραγωδία στην πρωτότυπη γλώσσα σε ένα αλώνι της Δυτικής Μάνης.

"Oι Παίχτες": Η παράσταση-φαινόμενο επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Το άγνωστο έργο του Γκόγκολ που έγινε η απόλυτη talk of the town παράσταση επί δύο σεζόν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και με τον Γιάννη Νιάρρο επικεφαλής ενός εκρηκτικού θιάσου, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία!

"Emotional dogs": Μια χορογραφία για το τραύμα ανεβαίνει στο Bios

Η διατομεακή καλλιτέχνις Πηνελόπη Μωρούτ επιστρέφει στην αθηναϊκή χορευτική σκηνή με την τρίτη της παράσταση, ερμηνεύοντας μαζί με τον Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου.

Το "Γράμμα στον πατέρα" του Κάφκα ξεδιπλώνεται στο H.ug

H ομάδα Αbnormal μεταφέρει θεατρικά την επιστολή του Φραντς Κάφκα που δεν παραδόθηκε ποτέ, με ερμηνευτές τους Φοίβο Παπακώστα και Δημήτρη Καταλειφό και μουσική του The Boy.

"Άλλες εποχές": Το αινιγματικό έργο του Πίντερ ανεβάζει το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων

Στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων "Λευτέρης Βογιατζής" ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη το έργο του Χάρολντ Πίντερ (που είναι περισσότερο γνωστό ως "Παλιοί καιροί").

"Η αξία της ζωής": Βασίλης Ρίσβας και Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλούν για τη συνάντησή τους με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Για το έργο της Τζέιν Άντερσον και τους ρόλους τους μίλησαν στο "α" οι δύο γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Ένα έργο που μιλά για μια ανείπωτη απώλεια αλλά και την ελευθερία του να ζήσεις όπως επιλέγεις εσύ.