Παράσταση αλληλεγγύης στο ΚΕΤ

Οι συντελεστές της παράστασης «Ανεπίδεκτη διόρθωσης» την Τετάρτη 26/11 δίνουν  ειδική παράσταση, για τη στήριξη του δικτύου αλληλεγγύης της έκτης διαμερισματικής κοινότητας «Το Μυρμήγκι».

Παράσταση αλληλεγγύης στο ΚΕΤ

Οι συντελεστές της παράστασης «Ανεπίδεκτη διόρθωσης» την Τετάρτη 26/11 δίνουν ειδική παράσταση, για τη στήριξη του δικτύου αλληλεγγύης της έκτης διαμερισματικής κοινότητας «Το Μυρμήγκι».

Είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές προτάσεις που κάνει φέτος το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, η «Ανεπίδεκτη διόρθωσης» του Στέφανο Μασίνι, μια παράσταση εμπνευσμένη από τη ζωή και, κυρίως, τη δράση της δολοφονημένης Ρωσίδας δημοσιογράφου Άννας Πολιτκόφσκαγια. Όσοι επιλέξετε να δείτε την παράσταση την Τετάρτη 26/11 καλείστε, αντί εισιτηρίου, να προσφέρετε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης όπως όσπρια, ρύζι, αλεύρι, γάλα μακράς διαρκείας και ζάχαρη. Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν στις 400 οικογένειες που βοηθά το δίκτυο αλληλεγγύης της έκτης διαμερισματικής κοινότητας «Το Μυρμήγκι».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.

Κατερίνα Πατσιάνη: "Το Πολυτεχνείο είναι ακόμη ζωντανή, βιωμένη μνήμη"

Με αφορμή τις τελευταίες παραστάσεις του "Tank / Όλη νύχτα εδώ" στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν από την ομάδα RMS MATAROA που σκηνοθετεί ο Μάνος Βαβαδάκης, μιλήσαμε με την ηθοποιό Κατερίνα Πατσιάνη για τη μοναδική παράσταση της φετινής σεζόν που μιλά για όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 1973.

Νεκτάριε Λιονάκη πώς "Το Nόημα" της Μαρίας Λαϊνά έγινε "Ζάχαρη" κι εσείς "ένα πείραμα για την εμμονή της κατάκτησής της";

Τι σχέση έχει η "Ζάχαρη" με την ψυχική ισορροπία; Μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη για την πρώτη του παράσταση που έρχεται τον Μάιο στο "Μπάγκειον" και κάνει -στην κυριολεξία- πραγματικότητα ένα όνειρό του.