Το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης έρχεται στην Αθήνα

Το Ολυμπιακό Στάδιο στρώνει ταρτάν για επίδοξους έφηβους ξιφομάχους από όλη την Ευρώπη.

Το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης έρχεται στην Αθήνα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης «CGS SABRE CUP» έρχεται στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Eurofencing Tournaments U14 & U12».

Για ένα διήμερο, στις 17 και τις 18 Φλεβάρη, οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου φιλοξενούν αυτή τη φορά το μεγάλο event ξιφομαχίας με συμμετέχοντες ηλικίας 10-14 ετών από όλη την Ευρώπη. Παράλληλα, το πρόγραμμα του The Mall Athens «Γίνε κι εσύ ο επόμενος ήρωας ξιφομάχος», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου του CGS, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν αυτό το άθλημα, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

i Ολυμπιακό Στάδιο, 17-18/2, περισσότερες πληροφορίες εδώ, Είσοδος ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Το FokiaNou Art Space αναζητά όλα όσα "μας καθορίζουν"

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης και η Mary Cox μας καλούν να βιώσουμε την ενδοσκοπική ομαδική έκθεση "What Defines Us".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Με την εντυπωσιακή φετινή Art Athina, τα πιο ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων κι ένα μεγάλο art πάρτι ξεκίνησε το Bombay Art Month

Το Art Month του premium gin φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της τέχνης και των απολαυστικών Bombay Sapphire Gin & Tonics.

Χρυσάνθη Κουμιανάκη: "Η πόλη είναι ένα υπάρχον έργο πάνω στο οποίο γράφουν άλλοι"

Μιλήσαμε με την καλλιτέχνιδα για το περιεχόμενο και τις προσεγγίσεις του νέου της πρότζεκτ "RSVP", που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 5ης διοργάνωσης του προγράμματος THF Raw.

"Σήμερα όμως είναι αλλιώς": Η Κατερίνα Παπαζήση δημιουργεί "τοπία σάρκας"

Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει ο Χριστόφορος Μαρίνος, ιστορικός τέχνης, επιμελητής εκθέσεων και δράσεων του ΟΠΑΝΔΑ.

Μια έκθεση στο Πεδίον του Άρεως ανοίγει έναν διάλογο μεταξύ τέχνης και περιβαλλοντικής ηθικής

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της περιφερειακής παράταξης "Οικολογική Συμμαχία".

Αποστολή: Η επαναστατική παράδοση της καλλιτεχνικής σκηνής της Βαλτικής ξαναζεί στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία

Με αφορμή το φεστιβάλ "Survival Kit 13" βρεθήκαμε στη Ρίγα αλλά και στο Ταλίν και μεταφέρουμε όσα μπορέσαμε να καταλάβουμε για την τοπική εικαστική σκηνή σε 3 μέρες.

Ένα ταξίδι στη βυζαντινή παράδοση μέσα από τη ματιά του Τάσου Μαντζαβίνου

Στην περιοδική έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, το μεγαλύτερο μέρος των σχεδίων και έργων του καλλιτέχνη παρουσιάζονται για πρώτη φορά.