Οδηγός Τεχνών

120.000 επισκέπτες είδαν την Documenta 14, εσύ ακόμα;

Η σημαντικότερη έκθεση σύγχρονης τέχνης γιορτάζει και ανοίγει ελεύθερα τις πόρτες της για το κοινό, στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

120.000 επισκέπτες είδαν την Documenta 14, εσύ ακόμα;

Η σημαντικότερη έκθεση σύγχρονης τέχνης γιορτάζει και ανοίγει ελεύθερα τις πόρτες της για το κοινό, στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

120.000 επισκέπτες είδαν την Documenta 14, εσύ ακόμα; - εικόνα 1

Η έκθεση Documenta 14 διανύει πλέον την τέταρτη εβδομάδα, με 120.000 επισκέπτες ήδη στο ιστορικό της. Η μεγάλη έκθεση σύγχρονης τέχνης, που απλώνεται σε όλη την πόλη, γιορτάζει την αγάπη που κέρδισε από το Αθηναϊκό κοινό και ανοίγει τις πόρτες του σε έναν από τους δύο βασικούς εκθεσιακούς της χώρους, χωρίς αντίτιμο. Την Πέμπτη 4/4, από τις 11 π.μ. ως τις 11 μ.μ, πάρε κι εσύ μία γεύση από το μεγάλο πολιτιστικό event της πόλης, στο Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, εντελώς δωρεάν.

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, έως τις 16/7, ελεύθερη παραμένει η είσοδος στους εξής χώρους: Ωδείο Αθηνών, Μουσείο Μπενάκη - κτήριο της οδού Πειραιώς, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών - εκθεσιακός χώρος «Νίκος Κεσσανλής», Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη στο Μαρούσι, αλλά και οι δημόσιοι χώροι που φιλοξενούν έργα, όπως η Πλατεία Κοτζιά, ο λόφος Φιλοπάππου και το περίπτερο του Πικιώνη, μεταξύ άλλων.

Λεωφ. Καλλιρρόης και Αμβρ. Φραντζή, 2109242111

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.