Μια περφόρμανς για να πεις ό,τι θέλεις

Η περφόρμανς της Κουβανής καλλιτέχνιδος Τάνια Μπρουγκέρα έρχεται και στα μέρη μας για να γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές (στις 10/7).

Μια περφόρμανς για να πεις ό,τι θέλεις

Μετά την Μπιενάλε της Αβάνας και την Tate Modern κι έχοντας περάσει επίσης από γνωστά μουσεία της Ευρώπης και των ΗΠΑ (The Hammer Museum, The Van Abbe Museum, Witte de With), η περφόρμανς «Tatlin’s Whisper #6» της Κουβανής καλλιτέχνιδος Τάνια Μπρουγκέρα παρουσιάζεται σε επανεκτέλεση και στα μέρη μας για να γίνετε, αν θέλετε, εσείς οι πρωταγωνιστές. Την Παρασκευή 10/7 (στις 7 μ.μ.) στην State of Concept στο Κουκάκι μπορείτε να μιλήσετε δημόσια για ένα λεπτό για οποιοδήποτε θέμα θέλετε, χωρίς λογοκρισία, σε μια βραδιά που θα συντονίσει ο εικαστικός και συνιδρυτής της Μπιενάλε της Αθήνας Poka Yio. Η δράση «#YoTambienExijo: A Restaging of Tatlin’s Whisper #6» επιδιώκει να λειτουργήσει ως μια προσωρινή πλατφόρμα για το ζήτημα της ελευθερίας του λόγου. Φωτό: Tania Bruguera, Tatlin’s Whisper # 6 (Havana version), 2009. HD video, 40:30 minutes. Documentation of the performance at the Tenth Havana Biennial, Central Patio of the Wifredo Lam Contemporary Art Center, Havana, Cuba. © Tania Bruguera. In the right image, blogger Yoani Sanchez gives a one minute speech within the performance.

Περισσότερες πληροφορίες

State of Concept

Τούσα Μπότσαρη 19, Κουκάκι
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"AMVRAKIA.MIA": Μια συζήτηση για τη σύγχρονη τοπιογραφία στη μεταβαλλόμενη νεοελληνική σκηνή

Η συζήτηση έχει ως αφετηρία την έκθεση του Πάνου Χαραλάμπους στην γκαλερί Citronne.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/04/2024

Το Comicdom CON Athens 2024 ετοιμάζει αφιέρωμα στα manga

Το μεγάλο διεθνές φεστιβάλ comics έρχεται τον Μάιο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

"Across Generations": Μαθαίνοντας από την τέχνη, τον πολιτισμό και ο ένας από τον άλλον

Η ημερίδα θα παρουσιάσει τα ποικίλα αποτελέσματα του εγχειρήματος σε εκπαιδευτικούς και σπουδαστές μουσειολογίας και τέχνης.

Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

"Με 2 Ματιές": Η ελληνική ζωγραφική μέσα από το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα

Οι καλλιτέχνες Μιλτιάδης Κατρακούλης και Γιώργος Μουστάκας παρουσιάζουν μια έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη.

Η Εθνική Πινακοθήκη συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θεματικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κεντρικό Κτήριο και στα Παραρτήματα που έχουν σχέση με τη φετινή θεματική της "Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα".

5+1 εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και.. πάρτι αφιερωμένα στην ανάγνωση.