Pascal, Ramsey: από το Game of Thrones στο The Last of Us

Οι δύο ηθοποιοί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς του HBO

Έχει περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που ανακοινώθηκε η πρόθεση του HBO να δημιουργήσει τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα video games της Sony και των PlayStation, το θρυλικό The Last of Us - η πανδημία του COVID-19 έχει σαφώς καθυστερήσει την παραγωγή της, όπως και πολλών άλλων, όμως έχουμε επιτέλους ειδήσεις που αποδεικνύουν πως τουλάχιστον προχωρά. Η σειρά βρήκε επισήμως τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους δύο πρωταγωνιστικούς της χαρακτήρες, τον Joel και την Ellie.

Πρόκειται για τους Pedro Pascal και Bella Ramsey, οι οποίοι φυσιογνωμικά βρίσκονται όντως πολύ κοντά στους ψηφιακούς χαρακτήρες που η Naughty Dog είχε συστήσει σε εκατομμύρια gamers το 2013. Τους συγκεκριμένους δύο ηθοποιούς πολλά εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν παρακολουθήσει ωστόσο και σε μία άλλη εξαιρετικά σημαντική κι επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά: το Game of Thrones του HBO, όπου υποδύθηκαν τους Oberyn Martell και Lyanna Mormont αντίστοιχα. Τον Pascal βεβαίως τον συναντήσαμε πρόσφατα ως Din Djarin στην σειρά The Mandalorian της Disney, ενώ την Ramsey ως Angelica σε μία άλλη τηλεοπτική σειρά του HBO, το His Dark Materials.

Υπενθυμίζουμε πως η σειρά αναπτύσσεται υπό την εποπτεία του Craig Mazin, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με μία από τις μεγαλύτερες πρόσφατες επιτυχίες του HBO, το σκληρό αλλά υπέροχο Chernobyl. Ο Mazin για το σενάριο της σειράς συνεργάζεται στενά με τον Neil Druckmann, ο οποίος έχει συγγράψει και συν-σκηνοθετήσει για την Naughty Dog τόσο το αρχικό The Last of Us, όσο και το περσινό δεύτερο. Ο πρόεδρος της Naughty Dog, ο Evan Wells, θα εμπλακεί επίσης ως παραγωγός, συνεργαζόμενος με την έμπειρη παραγωγό του HBO Carolyn Strauss, ενώ το soundtrack της σειράς θα συνθέσει ο Αργεντινός Gustavo Santaolalla, ο οποίος έχει υπογράψει τα soundtracks και των δύο The Last of Us στα PlayStation3 και PlayStation4.

Χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένο για την προβολή της νέας σειράς δεν έχει γνωστοποιηθεί, η διάθεσή της ωστόσο στην αμερικανική αγορά θα γίνει από την Sony Pictures Television, οπότε θα μπορούσε να βρει μία θέση στο πρόγραμμα οποιουδήποτε μεγάλου δικτύου και στην συνέχεια στην βιβλιοθήκη συνδρομητικών υπηρεσιών. Είναι, δε, η πρώτη παραγωγή που θα φέρει την υπογραφή της PlayStation Productions, της εταιρείας που ίδρυσε η Sony συγκεκριμένα και αποκλειστικά για την δημιουργία ταινιών και τηλεοπτικών σειρών βασισμένων σε video games που η ίδια έχει καλλιεργήσει στα 25 χρόνια πορείας των PlayStation στην παγκόσμια αγορά.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ