COSMOTE TV: ειδικό κανάλι για τα φιλμ των Marvel Studios

Οι γνωστές υπερηρωϊκές ταινίες σε προβολή non-stop, άφθονο και το πρόσθετο υλικό γι' αυτές

Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός ότι η τεράστια εμπορική επιτυχία των υπερηρωϊκών ταινιών που βασίζονται στα comics της Marvel έχει επηρεάσει - με όποιον τρόπο το ερμηνεύει κανείς αυτό - σε ευδιάκριτο βαθμό το σύγχρονο σινεμά. Καμία απορία, λοιπόν, που το ενδιαφέρον για τα φιλμ αυτά συνεχίζει να είναι μεγάλο κι ας είχε υποχρεώσει η πανδημία του COVID-19 μία... παύση στην πορεία τους για περισσότερο από 14 μήνες. Η επανεκκίνηση όμως αποδείχθηκε άκρως επιτυχής με το Shang Chi and The Legend of the Ten Rings και η COSMOTE TV δίνει τώρα την ευκαιρία στους συνδρομητές της να... "μπουν στο κλίμα" για τα επόμενα φιλμ του κινηματογραφικού "σύμπαντος" της Marvel, τα Eternals και Spider-man: No Way Home, με ειδικό της κανάλι αφιερωμένο σε ακριβώς αυτό.

Πράγματι: από σήμερα έως και το τέλος Οκτωβρίου στην COSMOTE TV φιλοξενείται αφιερωματικό κανάλι που θα προβάλλει καθημερινά μόνο ταινίες αυτού του Marvel Cinematic Universe. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα τρία Iron Man με τον Robert Downey Jr., τα τρία Captain America με τον Chris Evans, το Black Panther με τον εκλιπόντα Chadwick Boseman, το Doctor Strange με τον Benedict Cumberbatch καθώς και τα τέσσερα "ομαδικά" φιλμ των Avengers: το αρχικό, το Age of Ultron και το "διπλό" Infinity War/Endgame. Παρόντα και τα δύο φιλμ Guardians of the Galaxy, τα δύο Ant-man και οι τρεις ταινίες του Thor με τον Chris Hemsworth.

Όπως ισχύει πάντοτε στα ειδικά κανάλια της COSMOTE TV, και σε αυτού το πρόγραμμα περιλαμβάνονται θεματικά αφιερώματα ή ενημερωτικά ντοκιμαντέρ για το αντικείμενο των ταινιών, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών, καθώς και υλικό από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα. Οι προβολές ξεκινούν με την ταινία Captain America: The First Avenger (Παρασκευή 15/10, 19.10) και θα ολοκληρωθούν με το Avengers: Endgame (Κυριακή 31/10, 21.30). Όσοι πιστοί, λοιπόν, των υπερηρωϊκών ταινιών που "έσπασαν ταμεία" για πάνω από μία δεκαετία... assemble μπροστά στην οθόνη για μια αναδρομή στην πορεία τους μέχρι και πρόσφατα. Είναι μία ευκαιρία που, για 20 φιλμ συνολικά, ομολογουμένως δεν έχουμε ακριβώς... κάθε μέρα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ