Disney Plus: ταινία μικρού μήκους για τα 100α γενέθλια

Και η κλασική ταινία "Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι" σε επανέκδοση ανάλυσης εικόνας 4Κ

Η πρωτότυπη ταινία μικρού μήκους «Μια Φορά σε ένα Στούντιο» ("Once Upon A Studio") των Walt Disney Animation Studios είναι από σήμερα διαθέσιμη στο Disney Plus, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων Disney. Με 543 χαρακτήρες από περισσότερες από 85 ταινίες της Disney, κανονικές και μικρού μήκους, το «Μια Φορά σε ένα Στούντιο» καλωσορίζει καλούς και κακούς ήρωες, πρίγκιπες και πριγκίπισσες, βοηθούς και μάγους, σε μια ολοκαίνουργια ταινία κινουμένων σχεδίων για να γιορτάσει 10 δεκαετίες αφήγησης, τέχνης και τεχνολογικών επιτευγμάτων.

Ο Μίκυ Μάους ηγείται της χαρούμενης επανένωσης των αγαπημένων χαρακτήρων της Disney, οι οποίοι συγκεντρώνονται για μια ομαδική φωτογραφία με αφορμή την 100ή επέτειο της Disney. Η ταινία μικρού μήκους «Μια Φορά σε ένα Στούντιο» προβάλλεται επίσης στο κανάλι Disney Junior και στο Disney Channel: αυτά είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV. Το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφουν οι Dan Abraham και Trent Correy, ενώ την παραγωγή οι Yvett Merino και Bradford Simonsen.

Οι συνδρομητές του Disney Plus έχουν επίσης από σήμερα στην διάθεσή τους την περίφημη επανέκδοση σε εικόνα 4K της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι». Αυτή η νέα έκδοση του κλασικού έργου του 1937 είναι αποτέλεσμα συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα Walt Disney Studios Restoration and Preservation και σημαντικούς καλλιτέχνες από τα Walt Disney Animation Studios. Μέσα από παρόμοια συνεργασία έγινε διαθέσιμη στο Disney Plus τον Αύγουστο και η επανέκδοση του κλασικού έργου κινουμένων σχεδίων του 1950 «Σταχτοπούτα».

Το Disney Plus ξεκίνησε τον εορτασμό των 100 χρόνων νωρίτερα στην χρονιά με την προσθήκη 27 κλασικών ταινιών μικρού μήκους των Walt Disney Animation Studios, με εμβληματικούς αστέρες όπως ο Μίκυ και η Μίνι Μάους, ο Ντόναλντ Ντακ, ο Γκούφυ, ο Πλούτο, ο Τσιπ και ο Ντέιλ και ο πρώτος σταρ του στούντιο, ο Όσβαλντ ο Τυχερός Λαγός.

Στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού παραμένει - πάντοτε στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων Disney - πλούσιο σχετικό υλικό στην βιβλιοθήκη του Disney Plus, οργανωμένο ανά δεκαετία κυκλοφορίας, στην ειδική συλλογή Disney 100 της υπηρεσίας. Και ευχές για τα... επόμενα 100 χρόνια!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ